12'nci Kakava Briç Turnuvası yapıldı

26.Kırklareli Gençlik Haftası ve Kültür Sanat Kakava Festivali kapsamında 12.Açık İkili Briç Turnuvası Kırklareli Spor Salonunda yapıldı.
Kırklareli, Lüleburgaz, Babaeski, Pınarhisar, Edirne, Çorlu, Tekirdağ, İstanbul ve Bulgaristan'dan gelen 100 sporcu ile yapılan turnuva yoğun çekişme içinde geçti. Kategorilerinde dereceye giren sporcular şunlar:

1-OSMAN CAM-MEHMET EKEN (LÜLEBURGAZ)
2-FETTAH KESKİN-MUSA KALINTAŞ (TEKİRDAĞ)
3-ARİF ELMAS-VEHBİ TİRYAKİOĞLU
4-MEHMET EMİN ÖZTAŞ-ÇAĞLAR TAHİROĞULLARI (TEKİRDAĞ)
5- PANCHO PANEV-SELİATIN SHABAN(BULGARİSTAN)
6-M.CEM ERMEYDAN-ERTAN BECER (KIRKLARELİ )
MİSAFİR 1:PANCHO PANEV-SELİATIN SHABAN(BULGARİSTAN)
GENÇ 1:ECEM YAVUZ-BURCU TASLAK (KIRKLARELİ)
SENYÖR 1:FAZLI ERTEKİN-HASAN DEMİRCAN (TEKİRDAĞ)
KARIŞIK 1: GEORGİ PARVANUV-MONİCA DEMİREVA (BULGARİSTAN)
Dereceye giren sporculara M.Tamer Yoğurtçu, İsmail Abiz, Günay Gürsoy, Nafiz Şahin (Kırklareli Belediyespor Başkanı), Mustafa Özbay (Belediye Meclis Üyesi) Mehmet Gider (Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı) verdiler.
Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider yaptığı kapanış konuşmasında; "Kırklareli'ne gelerek Turnuvamıza katılarak katkıda bulunan sporcularımıza teşekkür ederim. Siz değerli sporcularımızın destekleri ile ilimizde sporumuz her geçen gün ilgi daha da artmaktadır. Amacımız yurt içinde ve yurt dışında İlimizin sesini daha da duyurmaktır. Herkese katkıları için teşekkür ederim" dedi. Turnuva verilen kokteyl ile sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol