12/12/2012 Çarşamba günü çiftler "Evet" dedi

Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, nikâhlarının 12 Aralık 2012’de kıyılmasını ve evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen Erdem Sevim ve Burcu Ercan çiftinin nikahını Belediye Meclis Salonunda kıydı.

Evlilik tarihlerini unutulmaz bir tarihte gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar 12 Aralık Çarşamba günü Belediye Meclis Salonuna geldiler. Evlendirme cüzdanlarında 12/12/2012 tarihinin yazılmasını isteyen çiftler; bu mutlu gün için oldukça heyecanlı ve aynı zamanda tarihin kendileri için anlamlı olduğunu söylediler.
Başvuruda bulunan çiftin nikâhını kıyan Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, evlenen çiftin ailelerini tebrik ederken, hayatlarını birleştiren Sevim çiftine“Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır.” atasözünden yola çıkarak, birer fincan takımı hediye etti. Başkan Çağlayan, evlilik tarihlerini 12/12/2012 Çarşamba günü seçen evli çifte bir ömür boyu mutlu olmaları temennisinde bulundu.
Kırklareli Belediye Meclis Salonunda bugün, Erdem Sevim ile Burcu Ercan’ın ardından Hakan Bayram ile Funda Arzak’ın ve son olarak ise Alper Bulunuz ile Aysun Tuta’nın nikahları kıyıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol