1-1 Eriyoruz!

Kırklarelispor 1-1 Amed Sportif Faaliyetler 2021-2022 futbol sezonu Tff 2’inci lig Beyaz grupta temsilcimiz Kırklareli hafta sonu oynanan müsabakada Amed Sportif Faaliyetlerle 90+4’üncü dakikada yediği golle 1-1 kalarak çok değerlerli olan 2 puan kayıp yaşadı.

Galibiyete bu kadar yaklaşmışken özellikle maçın ikinci yarısında skoru koruma adına sürekli olarak defans yapan ve oyunu kendi sahasında kabul eden temsilcimiz maçın uzatma dakikasında yediği golle sahadan berabere ayrıldı.
Takımların ilk 11’leri şu şekilde oldu:
Kırklarelispor
1. Mehmet Cinpir, 66. Davut Babur, 5. Uğur Adem Gezer, 38. Ferhat Görgülü, 4. Muhammet Yeşil, 65. Çağrı Ortakaya, 14. Serhat Mermer, 49. Emre Keleşoğlu, 80. Şevki Çınar, 19. Harun Özcan, 54. Berat Ali Genç
Teknik Direktör: Bilgin Erdem
Amed Sportif Faaliyetler
35. Kurtuluş Yurt, 3. Anıl Şahin, 23. Oğuz Çetinkaya, 61. Mücahit Çakır, 15. Kutay Yokuşlu, 72. Mansur Çalar, 6. Kerem Çağatay, 10. Bünyamin Yürür, 17. Okan Deniz, 21. Mehmet Sıddık İstemi, 90. Mervan Çelik
Teknik direktör: Mesut Toros 

Oynadığı yedi maçta 4’üncü beraberliğini alan temsilcimiz Kırklarelispor 7 puanla ligin 12’inci basamağında yer alıyor ve ligin 17’inci basamağında bulunan Karacabey ile fark sadece 3 puan. Önümüzdeki hafta sonu da maç oynamadan geçirecek olan temsilcimiz bu şekilde devam ettiği takdirde sıkıntılı bir sürecin içerisinde kendisini bulabilir.
Pandemi sürecinde olunmasının yanı sıra özellikle de bilet fiyatlarının 40 lira olması taraftarın da stadyuma gelmesine engel oluyor ve adeta seyircisiz bir ortamda oynanan maç gibi rakibi baskı altına alamadığı gibi futbolcularında havasını olumsuz etkiliyor.
Elbette Kırklarelispor kulübünün sabit bir geliri yok ama taraftarın bunda hiç günahı yok çünkü taraftarın bu ortamda özellikle de Kırklareli de iki kişinin maça gelmesi 80 TL ki bu inanın ciddi bir para.
Gelelim maça bir türlü saha içerisinde organizasyon olmadığı gibi futbol da geçiş oyunu olarak bilinen ve orta sahanın büyük bir rolü olduğu planlamada topu oyunda tutup yönlendirecek bir isim olmadığını görüyoruz. Birde büyük umutlarla transfer edilen ve yaşadığı şansız sakatlık sonrasında Yaser Hacımustafaoğlu’yla ilgili sıkıntının ne olduğunu herkes fazlasıyla merak ediyor.
Yakın süreçte takımın toparlanması gerekiyor bu hafta da bay olan temsilcimiz için bu fırsat olabilir ancak yakın zaman içerisinde galibiyet almak zorunda olan bir takım var. Haftalar geçtikçe sıkıntı büyüyebilir ki bunu hiç kimse istemez. (E.Baycan)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol