112 Acil Çağrı Merkezi ile tüm hizmetlere ulaşılacak

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 07 Ocak 2019 Pazartesi günü, Kırklareli 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu. Vali Bilgin, 112 Çağrı Merkezi ile birlikte vatandaşların birden çok numara öğrenmesine gerek kalmayacağını tek numara ile ilgili birime ulaşmasının mümkün olacağını ifade etti. 

Önümüzdeki günlerde aktif hale gelecek olan Kırklareli 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü binasında incelemelerde bulunan Vali Osman Bilgin, ilgili kurum müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirerekçalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Osman Bilgin, gerçekleşen toplantıda 112 Acil Çağrı Merkezi Projesi’nin acil durum çağrısı yapılması durumunda vatandaşların birden çok numara yerine tek bir numarayı öğrenmeleri, acil yardım çağrısı alındıktan sonra en kısa sürede olay mahalline ya da acil durumundaki kişiye ulaşabilme ve ilgili kurumlar arasında koordineli çalışılması açısındanönemine vurgu yaptı.
İnceleme gezisi sırasında Vali Bilgin’e, Belediye Başkan Vekili Adem Sevim, İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar, İl Jandarma Komutanı J. Albay Kadir Oğuz, İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Muhsin Özer eşlik etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol