10. Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi

Yeşilay ve Bisikletliler Derneği Kırklareli Şubesi öncülüğünde 10. Yeşilay Bisiklet Turu ilimizde yaklaşık 200 kişilik bir katılımla gerçekleştirildi.

Yeşilay ve Bisikletliler Derneği Kırklareli Şubesi öncülüğünde 10. Yeşilay Bisiklet Turu ilimizde yaklaşık 200 kişilik bir katılımla gerçekleştirildi. Saat 11:00’de Şevket Dingiloğlu Parkı önünden başlayan tur, Waldrof Ormanına kadar pedal çevirdikten sonra, yeniden başlangıç noktasına döndüler.
Programa; Yeşilay Kırklareli Şube Başkanı Dr. Ayçin Uğur, Kırklareli Bisikletliler Derneği İl Başkanı Metin Erman, Yeşilay Şube Sorumlusu Esra Baş ve bisikletseverler katılım gösterdiler. Yeşilay Kırklareli İl Şube Başkanı Dr. Ayçin Uğur yaptığı açıklamada; “Yeşilay olarak; beş bağımlılık alanında aralıksız mücadele ediyor, her bireyin iyi ve sağlıklı yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm insanlarımızda bağımlılıklardan uzak bir yaşam konusunda farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Bu konuda spor etkinlikleri düzenlemeye de büyük önem veriyor; artık geleneksel hale gelen Yeşilay Bisiklet Turu ile her yıl hep birlikte pedal çevirmekten mutluluk duyuyoruz" dedi. 
Bisikletliler Derneği Kırklareli Şube Başkanı Metin Erman ise, katılım gösteren tüm bisiklet severlere teşekkür ederek, bisiklet ile sağlıklı yaşam vurgusu yaptı ve Kırklarelileri bu güzel havalarda bisiklet kullanmaya davet etti. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. ne işiniz var yeşilaycılıkla 01 Haziran 2022 Çarşamba 17:48:05

    Bisiklet turu düzenleyin çuval yarışı halat çekme yumurta koşturma bolbol paralar ceplere keyfinize bakın ağababalarınız gibi sizi gidiler sizi