10 Ocak’ta bizleri unutmadılar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle dün gazetemiz binasına bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Bu anlamlı günümüzde bizleri unutmayan, dostlarımız hem günümüzü kutladılar, hem de bu vesileyle sohbet etme imkanı buldular.
Bu ziyaretlerden biri Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İnece Belde Belediye Başkan aday adayı İlhan Arı tarafından gerçekleştirildi. Arı, çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, çalışmalarımızda başarılar diledi.
Kırklareli’nde Sultan Beyazıt Camii de içinde olmak üzere 30 yıllık imamlık görevini 2018’de emekli olarak sonlandıran Arı, gelen talepler üzerine doğduğu belde İnece’ye Belediye Başkanı olarak görev yapmak üzere aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdiğini ifade etti. Arı daha sonra iyi dilek temennileri ile gazetemiz binasından ayrıldı.
Ülkü Ocaklarından gazetemize ziyaret
Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı da anlamlı günümüzü unutmayarak, bizleri ziyaret eden bir diğer isim oldu. Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Serhat Solmaz, AR-GE Sorumlusu Birim Başkanı Ramazan Delibaş ve Teşkilat mensubu Murat Çilkaş dün gazetemiz binasında bizlerin konuğu oldular.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüzü kutlayan ve bizlere “Ülkü Ocakları” dergisinin Mustafa Kemal Atatürk Özel Sayısını armağan eden Ülkü Ocakları yönetimi, yine “Yavuz Sultan Selim’i Anlamak” isimli bir diğer değerli eseri de gazetemize hediye ettiler.
2018 yılında olduğu gibi yeni yılda da aktif bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Başkan Yardımcısı Serhat Solmaz, İl Özel İdaresi İş Hanının beşinci katına taşındıklarını hatırlatarak, burada pek çok sosyal ve sportif faaliyet düzenlediklerini söyledi. Satranç, masa tenisi gibi spor branşlarında kurs ve turnuvalar düzenlediklerini kaydeden Solmaz, DGS ve YKS kurslarının da devam ettiğini Ocak olarak, eğitim ve kültür faaliyetlerine son hızla devam edeceklerini belirtti.
Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi de bizleri unutmadı
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından da dün gazetemize anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Oda Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ile Yönetim Kurulu üyesi Ertan Özbek misafirimiz oldu. Basının önemini vurguladıkları ziyarette Başkan Soner Ilık nezdinde tüm çalışanlarımızın Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Özsan ve Özbek, çalışmalarımızda başarılar dilediler.
39 Burda AVM’den yerel basına kahvaltı
Lüleburgaz’da faaliyet gösteren 39 Burda Alışveriş Merkezi Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle ilimiz yerel basın mensuplarına bir kahvaltı düzenledi. Lüleburgaz 39 Burda Alışveriş Merkezi içinde yer ala bir Cafe’de yapılan kahvaltı, 39 Burda AVM Müdürü Kubilay Cem Kabacan ve Pazarlama Müdürü Seçil Topaloğlu önderliğinde gerçekleşti.
Kahvaltıda, 39 Burda Alışveriş Merkezi Müdürü Kubilay Cem Kabacan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Kaptan ve Patron’dan gazetemize ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi İl Genel Meclis aday adayı Zeki Kaptan ve İl Başkan Yardımcısı Recep Patron da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle gazetemiz binasına bir ziyaret gerçekleştirdiler.
Misafirlerimiz çalışanlarımızın bu anlamlı gününü kutlayarak, her zaman yanımızda olduklarını bir kez daha ifade ettiler.
Hayvan dostlarından anlamlı ziyaret
Kırklareli Sokak Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Seyhan Esen ve yönetimi de bizleri unutmayan isimler arasındaydı. Dün gazetemiz binasında bizleri ziyaret eden esen ve beraberindekiler; “Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyoruz. Yaptığınız haberlerle bizlere destek oldunuz. Sokak hayvanlarını yaşamlarına katkı verdiniz. Sizlere çok teşekkür ederiz” dediler.
Mesajlarıyla günümüzü kutladılar
Dün ayrıca bizlere mesaj, mail ve telefonla ulaşan pek çok dostumuzu bizleri unutmayarak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladılar.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler gönderdiği mesajında; "Her şartta, görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, basın sektöründe hizmet veren yerel ve ulusal basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu ise; “Tüm emekçi basın mensuplarımızın 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlarım” diyerek günümüzü tebrik etti.
CHP İl başkanı Tayfun Okan Çobancık da; “10 Ocak çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun. Daha özgür çalışabileceğiniz bir Türkiye için mücadelemiz yılmadan devam edecek” mesajıyla günümüzü kutladı. Kent Konseyi Çevre Meclis Başkanı Göksal Çidem ise mesajında; “Mesai gözetmeden, her şart ve koşulda kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen hizmet eden tüm gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum” diyerek günümüzü tebrik etti. Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker de mesajıyla bizleri onurlandıran isimler arasında bulunuyor. Yine BASK İl temsilcisi Hakan Tıraşçı, köşe yazarımız Hüseyin Değirmenci ve ZMO İl Temsilcisi Erol Özkan bizlere ulaşarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladılar.
Ayrıca; Edirne Bahçeşehir Koleji ailesi,
Kendilerine çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol