İlkbaharın İlk Meclisi 3 MART'ta

Kent Vizyonu için Kültür  sanat seçeneğini işaretleyen Kırklareli'deki siyasi partiler  ve partilerin Belediye Meclisindeki üyeleri Mart ayı birleşimi için bir araya geliyor. Kırklareli Belediye Meclisi 03.03.2015 Tarihli Toplantı Gündemi Basın ile paylaşıldı. Toplantı Saati 14.30 olan Meclis Kırklareli Belediye Başkanlığı Meclis toplantı salonunda yapılacak

Kırklareli Belediye Meclisi Mart Ayı Gündemi için geri sayıma başladı. 3 MART Salı günü toplanacak olan meclis kalabalık gündemi ile ilkbahara hızlı bir başlangıç yapıyor.
İŞTE GÜNDEM
Belediye Başkanlığına ait konuların görüşülmesi. Vatandaşlar Tarafından Belediye Meclisine Yapılan Müracaatlar. Resmi Kurum ve Kuruluşlarca Belediye Meclisine Yapılan Müracaatlar. Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne ait konular.
01.10.2014 Ekim Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı'ndan Havale Edilen Konular.
A- Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne Ait Konular.
Kırklareli Merkez, Yayla Mah. (Yapraklı Mah.) 728 Ada 26-27-28 No'lu Parsellerin Koruma Amaçlı İmar Planı'nda "ATATÜRK Evi ve Müzesi" olarak Plan tadilatının onanması konusu.
Vatandaşlar Tarafından Belediye Meclisine yapılan müracaatlar.
Burak ÖZLEK (Camiikebir Mah., 715 Ada, 3 Parsel): Kırklareli İli, Merkez İlçesi, Camiikebir Mah. 715 Ada 3 Parsel No'lu parselin %40'ndan daha fazla bir oranda alınan yol ve yeşil alanın, plan tadilatı ile tekrar düzenlenmesi talebi.
Doğu Gıda ve İnş.Malz. San. Tic. Ltd. Şti. (Camiikebir Mah., 301 Ada, 75 Parsel): Şehir İmar Planı'nda Blok Nizam Hmax:5Kat Taks:%30 Konut Alanı'nda kalan Kırklareli İli, Merkez İlçesi, Camiikebir Mah. 301 Ada, 75 Parsel'e; 107 No'lu parseldeki bina emsal alınarak 1 No'lu Parsel tarafından yan bahçe mesafesi 3.5m korunacak şekilde Blok işlenmesi talebi.
Berzan Hocaoğlu (Yayla Mah., 89 Ada, 46 Parsel): Şehir İmar Planı'nda kısmen Konut kısmen de Ticaret Alanı'nda kalan Kırklareli İli, Merkez İlçesi, Yayla Mah., 89 Ada, 46 No'lu Parselin tamamının Hmax:5 kata çıkartılarak Ticaret alanına alınması talebi.
Coşkun Toklucu (İstasyon Mah., 1430 Ada, 1 Parsel): Şehir İmar Planı'nda Hmax:4 Kat Blok konut alanında kalan Kırklareli İli, Merkez İlçesi, İstasyon Mah., 1430 Ada, 1 No'lu Parselin çekme mesafelerinin tekrar düzenlenerek inşaat alanının arttırılması talebi.
Bravo Global Lojistik (Karakaş Mah., 283 Ada, 84 Parsel): Şehir İmar Planı'nda Hmax:5 Kat Ayrık Nizam konut alanında kalan Kırklareli İli, Merkez İlçesi, Karakaş Mah., 283 Ada, 84 No'lu Parselin imarının blok nizama dönüştürülmesi talebi.
Tufan Tandoğan (Karakaş Mah., 1456 Ada, 4 Parsel): Şehir İmar Planı'nda konut alanında kalan Kırklareli İli, Merkez İlçesi, Karakaş Mah., 1456 Ada, 4 No'lu Parselin imarının ticaret alanına dönüştürülmesi talebi.
Aydın Yıldırım V. İsmail Arınan (Camiikebir Mah., 1310 Ada, 1 Parsel): Şehir İmar Planı'nda Blok Nizam Hmax:4 Kat konut alanında kalan Kırklareli İli, Merkez İlçesi, Camiikebir Mah., 1310 Ada, 1 No'lu Parselin kat yüksekliğinin arttırılması talebi.
Resmi Kurum ve Kuruluşlar Tarafından Belediye Meclisine Yapılan Müracaatlar
Kırklareli Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü: Kırklareli İli, Merkez İlçesi, Camiikebir Mah., 307 Ada 14-56-57-59-72-87 Parseller ile 309 Ada 2 No'lu Parsel üzerinde Belediyemiz tarafından "Emniyet Hizmet Binası" yapımı amacıyla Mevzii İmar Planı çizilerek İl Emniyet Müdürlüğü'ne gönderilmesi talebi.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası: Mevcut İmar Planı sınırları dışarısında kalan, Kırklareli Merkez Karakaş Mah. 689 Ada 40 No'lu Mülkiyeti Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odasına ait Parselin "Hizmet Binası" yapmak amaçlı Mevzii İmar Planı yapılması talebi.
Kırklareli İl Özel İdaresi, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü: Şehir İmar Planı'nda İlköğretim Okul Alanı'nda kalan Kırklareli İli, Merkez İlçesi, Yapraklı Mah., 728 Ada, 29 No'lu Parselin imarının "Sosyal, Kültürel ve Turizm Tesis Alanı"na dönüştürülmesi talebi.
İmar Komisyon üyeleri Cengiz Bağıran, Ömer Faruk Akkol, Sedat Bilgiç, Fırat Karabeyoğlu ve Sevde yılmaz'ın Önerisi.
a) Su basman yüksekliklerinin şehrimizin altyapı ve yolların kırmızı kotlarına göre değerlendirilmesi.
b)Şehir imar planında en az 7m. yola cephe veren parsellerde zemin katların dükkan olarak değerlendirilmesi ile ilgili konu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol