"İlk Önce Kafada Bitireceksiniz"

"Yediğiniz, içtiğiniz her şeyin tadının daha başka olduğunu anlıyorsunuz. Nefes almak, nefes vermek daha kolaylaşıyor. Yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Hayatı daha iyi ve temiz yaşadığınız gibi hedeflerinize ulaşma konusunda daha istekli oluyorsunuz."

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na verdiği "sigarayı bırakma" sözünü tutan Kırklarelili Tayfun Tezcan'a takım elbise hediye etti. Aldığı en anlamlı hediyenin sigarayı bırakmasının üzerine verilen bu hediye olduğunu belirten Tezcan, herkesin sigarayı bırakmaları konusunda mücadeleye davet etti.
"Sigarayı azaltarak bırakmak gibi bir düşünceniz olmasın. İlk önce kafada bitireceksin. Ben öyle yaptım." Diyerek sözlerine başlayan Tezcan, "Yediğiniz, içtiğiniz her şeyin tadının daha başka olduğunu anlıyorsunuz. Nefes almak, nefes vermek daha kolaylaşıyor. Yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Hayatı daha iyi ve temiz yaşadığınız gibi hedeflerinize ulaşma konusunda daha istekli oluyorsunuz. Kısacası insanca yaşamanın ne demek olduğunu anlıyorsunuz."dedi.
Lüleburgaz Tezcan Çay Evi Sahibi
1983 doğumlu. 2003 yılından beri çoğunlukla günde 3 paket sigara içmekteyken, Mart 2014 yılında Sayın Sağlık Bakanımız Dr.Mehmet Müezzinoğlu'nun Lüleburgaz ziyaretleri sırasında sigara bırakma sözü veriyor. Takip eden süreçte kişisel gayretleri ile sigarayı bırakıyor. Bu durumu Sayın Sağlık Bakanımız Dr.Mehmet Müezzinoğlu'nun Temmuz 2014 ziyareti esnasında deklare ediyor. Sayın Valimiz Mustafa YAMAN'ın talimatları ile sigarayı bırakan Tayfun Tezcan'a takım elbisesi Sayın basınımızın huzurunda 10.09.2014 tarihinde takdim edilmiştir. Kendisini tebrik ediyor, sağlıklı günler diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol