İl Binasında Tarihi Günler

Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Parti Binasındaki Halk Manzaralarının Artmasının yanında siyasi düşüncesi ne olursa olsun herkesi İl Binasına ayak basmasını Beraberinde Getirdi

"Kırklareli adındaki evimizde, siyasi rengi, İdeolojisi ve hayat felsefesi ne olursa olsun herkesle el ele olacağız. Gelişmek ve büyümek için bu el ele birliktelikle aynı hedefe yöneleceğiz. Göreceksiniz her şey daha kolay olacak" diyerek çıktığı AK Parti Kırklareli İl Başkanlığında izlediği doğru ve olması gereken strateji ile yoluna devam edeceğinin altını birçok defa çizen Alper Çiler'e ziyaretler devam ediyor.
AK Parti İl Binasının tarihindeki ilk kez bu denli renklendiği günlerde, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nihat Sağlam, Asılbeyli Köy Muhtarı İsmet Cebeci, Koruköy Hüseyin Tınmaz ve Yündalan Köy Muhtarı Şevki Atkan bu güzel ve özlenen tablonun içinde yer alarak AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler'e "Hayırlı olsun."dediler.
AK Parti İl Başkanı Alper Çiler'i tebrik eden diğer isimler ise Tekirdağ'dan oldu. Muratlı İlçe Başkanı Ali Kaplan ve İl teşkilatından Ahmet Türkoğlu ile Necmi Şener dün AK Parti İl binasına gelerek Çiler'i tebirk ettiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol