"İkinci yarıya daha dinamik başlamak istiyoruz"

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor'un Başkanı Volkan Can, ligin ilkyarısının bitimiyle birlikte transfer çalışmalarına başlayacaklarını kaydetti 

Ligin ilkyarısındaki son maçta deplasmanda Gümüşhanespor'a mağlup olan 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, ikinci yarı hazırlıklarına ara vermeden başlayacak. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, ligin ilkyarısını hedefledikleri puanda bitiremediklerini, ligin ikinci yarısında daha farklı olacaklarını bildirdi. Can, takıma devre arasında 3 ya da 4 ismi daha katmak istediklerini belirtti.
"Son maçımızda istediğimizi alamadık"
Gümüşhanespor maçında galip gelmek istediklerini fakat başaramadıklarını belirten Can, "Yaklaşık 65 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldığımız bir mücadelede yine de iyi futbol sergilediğimizi düşünüyorum. Deplasmanda bu kadar uzun süre eksik oynamak çok zordur. Hedefimiz son maçımızı kazanarak ikinci yarıya daha pozitif başlamaktı fakat olmadı" dedi.
"Yeni isimleri takıma kazandıracağız"
Devre arasında takıma yeni transferler yapmak istediklerini vurgulayan Can, "Takımımıza uyum sağlayabilecek, çabuk adapte olabilecek kaliteli futbolcuların peşine düşeceğiz. Bunun için çalışmalarımızı en kısa süreçte başlatacağız. Devre arasında takımımıza 3 ya da 4 yeni isim daha kazandırmak istiyoruz. İnşallah ikinci yarıya daha dinamik, daha bitirici bir takım ile başlayacağız" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol