İkican'dan Ziya Eser'e ziyaret

Kırklareli Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürü Alaeddin İkica 26.08.2014 Salı günü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser'i makamında ziyaret etti.
"Gönül Evinde İkican" isimli yeni şiir kitabını hediye eden Alaeddin İkican'a Genel Sekreter Ziya Eser kendisini bu güzel çalışmaları ve kitabını hediye etme nezaketi nedeniyle tebrik ederek, bundan sonraki çalışmalarında Alaeddin İkican'a başarı dileklerini iletti.
İkican'ın yeni kitabı
Ulusal ve Uluslar arası boyutlarda etkinliklere katılarak İlimizi tanıtma gayreti içerisinde olan Şair Alâeddin İkican'ın, yaklaşık beş yıl aradan sonra öykü, şiir ve bazı makalelerini paylaştığı "Gönül Evinde İKİCAN" isimli yeni kitabı çıktı.
176 sayfadan ibaret olan "Gönül Evinde İKİCAN" isimli eser Antalya Sahil Kitapevi yayınevi tarafından yayımlanarak Öztepe Matbaası tarafından baskı ve cilde hazırlandı. Kapak grafiğinin Türk Dünyası Şairler buluşması projesinin mimarı Savaş Ünal ve editörlüğünün Gonca Aydemir tarafından gerçekleştirilen kitabın ilk sözleri "Okurlarımla Paylaşım" adı altında Alâeddin İkican'a ait bulunuyor.
2004 yılında piyasaya sürülen "Sevgiden Ötesi Yok" isimli kitabını 2007 yılında çıkardığı "Umudun Sevdası" ve 2010 yılında "Eğitim Sofrasında Tuzumuz Olsun" isimli kitapları takip etti. Aradan beş yıla yakın bir süre geçmesi üzerine, sevenleri tarafından yeni kitap yok mu? Sorularına sık muhatap olan İkican çıkardığı "Gönül Evinde İKİCAN" isimli kitabı ile yazılı kitap sayısını dörde yükseltti. Ulusal ve Uluslar arası onlarca antolojide ve onlarca dergide şiirleri yayınlanan İkican'ın aldığı ödüller, bestelenmiş türkü formatındaki on eser ve davet edilerek katıldığı etkinlikler ile radyo-televizyon programları ve ülke çapında kendisine yer verilen basın organları listelenerek kitabında yer alıyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol