İSRAİL GAZZE'DE KARA HAREKATINI BAŞLATTI

18.07.2014 öğleden sonraki saatlerdeyiz. Koza pastanesinde TRT Haber: "İsrail denizden, karadan, havadan Gazze'yi bombalıyor…" Gel de kahrolma. Hani ateşkes başlayacaktı. Hamas'ın havadan gönderdiği roketler daha havadayken güdümlü İsrail füzeleriyle vuruluyor.
İsrail Gazze halkını perişan etmede kararlı görünüyor. Çocuklar, bebeler, yaşlılar, kadınlar öldürülüyor. Akşam Cine5 Haber'e göre Ankara'da İsrail'in Gazze'ye başlattığı kara harekatı protesto edilmiş. Türkiye'de, Müslüman dünyasında da, Avrupa'da, hayatın her alanında bu katliam protesto edilmelidir.
Uzay çağındayız… Bilgisayar çağındayız… İsrail'in yoksul Filistin halkını karadan, denizden, havadan katlettiği bir çağdayız….
İnsan insanlığından utanıyor… Dünya film piyasasında Vahşet, katliam, savaş, Vampir filmlerinin pompalandığı bir dünyada gençlerin tercihi hangisi olacak…
Rusya Kırım'a Rusları yerleştirip yıllar sonra da Kırım'ı işgal etti. Kırım'da Türkler yaşıyordu. Kırım Tatarlarını Sibirya'ya sürdüler. Ahıska Türkleri sürgüne gönderildi. Rus Çarlık politikasıyla Sovyetlerin politikası da birbirine çok benzerler. Sürgünler insanlığın büyük bir dramıdır. Kırım Türklerinden Cengiz Dağcı romanlarında Kırım Tatarlarının dramını anlatır… Ruhu şad olsun… Kırım Ukrayna'ya bağlıydı. Kırım'daki Ruslar Rusya'ya bağlanmak istediler. Ortalık karıştı. Uygur Türkleri Çin baskısı altında yaşıyorlar… Dünya Barışını Sağlayacak Sevilen liderlere ihtiyacımız var… Dünya Ticaretini elinde tutan sanayici ve tüccarların en tekelci zengin tayfasının Yahudi sermayesinin olduğunu ulusal medyadan yıllardır okuyoruz…
Evlenen Yahudi delikanlıya kız tarafı kızın doğduğu andan itibaren biriktirilen parayı başlık parası olarak veriyor. Ne güzel ilginç damadı ticari bir destekleme geleneği. Sermayesi güçlenen delikanlı ne iş kursa elinde büyük bir para olduğu için ticarette başarılı oluyor.
Hz. Musa'nın ON EMİR'İNİ tarih derslerinde öğrencilere anlatırdık. Kırklareli Hahamı Abramavil'e "Müslümanlar Hz. Musa'yı da, Hz. İsa'yı da peygamber olarak kabul ederler. Museviler de Hz. Muhammed'e saygılı olsalar Filistin'de barış olur. Barış olunca güzellik iyilik olur, iyilik, insanlık kazanır. Yeter artık savaşlardan bıktık…" demiştim. Rahmetli Haham Abramavil "Doğru söylüyorsun Selahattin kardeşim. Barış çok güzel bir şey…" demişti.
Sevgisiz Bir Dünyada Yaşamak Çok Zor Dostlar...

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol