Zorlu maraton Pazar günü başlıyor

31 Ağustos'ta başlayacak olan 2014-2015 sezonunun ilk hafta programı belli oldu. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, ilk maçını İzmit İsmet Paşa Stadı'nda saat 17.00'da Kocaeli Birlik Spor ile oynayacak. 2. Lig'de ilk maç saat 16.00'da Beyaz Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon ile Tokatspor arasında Akçaabat Fatih Stadı'nda oynanacak 

2014- 2015 Futbol Sezonu Spor Toto Süper Lig 1. hafta maçları 29, 30 ve 31 Ağustos'ta; PTT 1. Lig 1. hafta maçları 29, 30 ve 31 Ağustos'ta ; Spor Toto 2. Lig 1. hafta maçları 30 ve 31 Ağustos; Türkiye Kupası Ön Eleme maçları 3 Eylül tarihlerinde oynanacak. Aralarında temsilcimiz Kırklarelispor'unda 2. Lig'in ilk maçı 31 Ağustos Pazar günü saat 16.00'da 1461 Trabzon ile Tokatspor arasında Akçaabat Fatih Stadı'nda oynanacak. Temsilcimiz Kırklarelispor ise ilk maçına 31 Ağustos Pazar günü saat 17.00'da İsmet Paşa Stadı'nda Kocaeli Birlik Spor karşısında çıkacak.
“Zorlu sezon başlıyor”
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, uzun ve zorlu bir maratonun Pazar günü başlayacağına dikkat çekerek; “Geçen sezon yaşadığımız sıkıntıların ardından bu sezon birçok konuda değişikliğe gittik. Takımın istekeletini daha güçlü hale getirmek adına transferler yaptık. Bu bağlamda uzun süredir takibinde olduğumuz futbolcuları renklerimize bağladık. Daha güçlü, ayakları daha sağlam bir takım haline geldik. Bu sezon, geçen sezon yaşadığımız aksilikleri yaşamak istemiyoruz. İnşallah yeni sezon bizim için hayırlı olacak” dedi.
“İlk maçımızı kazanmak istiyoruz”
Başkan Can, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “İlk maçımızı Pazar günü saat 17.00’da Kocaeli Birlik Spor ile oynayacağız. Hedefleri olan güçlü bir rakip. Onlarda galibiyeti bizim kadar çok istiyorlar. Takım olarak yaptığımız çalışmalar neticesinde, bu sezonki tüm rakiplerimiz karşısında üstünlük kurabileceğimize inanıyorum. Hedefimiz Kocaeli Birlik deplasmanından 3 puan çıkararak lige hızlı bir giriş yapmak. İlk maçta alacağımız galibiyet, ilerleyen haftalarda bizi tetikleyecektir” şeklinde belirtti.
“Motivasyona ihtiyacımız var”
Bu sezon zorlu bir grupta mücadele edeceklerinin altını çizen Can, “Grubumuzda çok zorlu rakiplerimiz var. Bu sezon motivasyon anlamında büyük desteğe ihtiyacımız olacak. Rakiplerimize karşı mücadele ederken taraftar desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. Bunun için tüm taraftarımızı takımlarına sahip çıkmaları adına tribünleri doldurmaya davet ediyorum. Kırklarelispor’un bu zorlu sezonunda iyi işler başarabilmesi adına taraftarının ve halkının desteğine ihtiyacı var. Kendilerini temsil eden takımlarını, bu zorlu maratonda yalnız bırakmamaları gerekiyor.
“Pazar gününe kilitlendik”
Başkan Can, konuşmasına şu şekilde devam etti; “2013-2014 sezonunun sonlanmasıyla birlikte yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden başladık. Bu bağlamda eksiklerimizin hepsini giderdik. Yeni sezonda kötü senaryolarla karşılaşmamak adına tüm önlemlerimizi aldık. Kırklarelispor olarak bu sezon iyi işlere imza atabilmemiz adına herşeyi yaptık. İnşallah bu sezon istediğimiz gibi sonlanacak” ifadelerine yer verdi.
“Hedef 1. Lig”
Sözlerine son vermeden önce bu sezonki hedeflerinin PTT 1. Lig’e yükselmek olduğuna vurgu yapan Can, “Kırklarelispor olarak bu sezona en iyi şekilde hazırlandığımıza inanıyorum. Gerek yaptığımız transferler gerekse çalışmalarımız bu sezonu en iyi şekilde sonlandırmak adına. Hedefimiz bu sezon hayalini kurduğumuz birşeyi başararak PTT 1. Lig’e tırmanmak. Kırklareli halkına daha önce yaşamadığı bir duyguyu yaşatmak adına çalışıyoruz. İnşallah hedeflerimizin hepsinin tek tek gerçekleştireceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol