Zeynep ve Fatih'in en mutlu gecesi

Erol ve Meral Akıncıoğlı çiftinin kızları Zeynep ile Suat ve Zekiye Türköz çiftinin oğulları Fatih Türköz hayatlarını birleştirdi. 23 Kasım Pazar akşamı Esnaf Sanatkarlar Düğün Salonunda gerçekleşen düğüne, çiftin aileleri, akrabaları, dostları ve tüm sevenleri katılım gösterdiler.
22 Kasım Cumartesi günü Halk Eğitim Merkezinde gerçekleşen kına gecesinin ardından, Pazar günü akşamı da çiftin düğünü yapıldı. Salonu dolduran kalabalılığın alkışları eşliğinde, sahneye çıkarak ilk dansını gerçekleştiren çift, rüya gibi gecenin başlangıcını da yapmış oldu. Mutluluğu gözlerinden okunan çift, düğün pastasını da kestikten sonra takı törenine geçildi. Misafirler, hem çam sakızı çoban armağanı takılarını çifte hediye ettiler, hem de Zeynep ve Fatih'i bir kez daha tebrik etme imkanı buldular. Bu arada çiftin aileleri de misafirlerle tek tek ilgilendiler.
Takı töreninin ardından, romantik müzik eşliğinde tekrar dans eden çifte bu kez davetli çiftler de iştirak ettiler. Bundan sonraki saatler ise, geleneksel düğün eğlencelerimizin vazgeçilmezleri olan oyun havaları eşliğinde sürdü. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden eğlencelerde gelin ve damat bir kez bile pistten ayrılmadı.
Zeynep ve Fatih'e gazetemiz olarak bizler de mutluluklar diliyor, bu mutluluklarının bir ömür boyunca sürmesini temenni ediyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol