Yüksek Hızlı Tren

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet            Davutoğlu'nun Edirne'nin 100. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında Müjdesini verdiği Yüksek Hızlı Tren ve Trakya'ya Havaalanı projelerinin takipçisi ve projelerle ilgili yaşanan gelişmeleri halka bilgi anlamında arz eden isim AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan 

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu 2015 yılının hemen başında Edirne'de yapılan 100. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında "HIZLI TREN PROJESİ YAPILIYOR, MUTLAKA GERÇEKLEŞECEK" "BU BÖLGEYE HAVAALANI mutlak bir zarurettir" Sözleri ile Kırklareli'ni içine alan bölgenin kalkınmasını sağlayacak olan gelişmenin yakın olduğunu dile getirmiş, yerel anlamda hizmeti çöp toplamak ve yerleri yıkamak olarak gören Kırklarelili vatandaşı heyecanlandırmıştı.
2015 yılı ile birlikte 7 Haziran'daki Genel seçimler için ciddi bir efor ile bilindik koşusuna devam eden AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Ankara turunda stratejik ve yerinde buluşmalarına devam ediyor.
Hafta İçi TCDD Genel Müdürü Süleyman Kahraman ile bir araya gelen Şenol Gürşan Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Müjdesini verdiği Trakya'ya yapılması plananlanan Yüksek Hızlı Tren için ayrıntı aldı.
"TCDD Genel Müdürümüz ile YHT projesini konuştuk. İnşallah Edirne - Kırklareli - İstanbul hattının yapımına başlanacaktır. Trakya'mıza hayırlı olsun." Diyerek sosyal medyadan sıcağı sıcağına gelişmeleri aktaran Gürşan, Kırklarelili vatandaşın iktidara olan inancını sağlamlaştırdı.



Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol