Yeşil; "Başarılarımıza yenilerini eklemek istiyoruz"

Her geçen gün yeni bir başarıya imza atılan taekwondo branşı, Kırklareli'de gözde spor dalı haline geldi. Ulusal ve uluslararası arenalarda elde edilen başarıların ardından adından söz ettiren Kırklarelili taekwondocuların antrenörleri, Antalya Side'de düzenlenen Türkiye Taekwondo Federasyonu Antrenör ve Hakem Gelişim Semineri'ne katıldı

Kırklareli'nde hergün bir başka başarı ile adından söz ettiren taekwondo sporcularını yetiştiren antrenörler, 11-19 Aralık 2014 tarihleri arasında Antalya Side'de düzenlenen Türkiye Taekwondo Federasyonu Antrenör ve Hakem Gelişim Semineri'ne katıldı.
Kırklareli Ergin Spor Kulübü Taekwondo Antrenörleri Gökhan Yeşil ve Savaş Ergin'in katılım gösterdikleri gelişim seminerinde, birçok konuda yapılan değişiklikler, antrenman çeşitlilikleri antrenörlere aktarıldı. Ergin Spor Kulübü Taekwondo Antrenörleri Gökhan Yeşil ve Savaş Ergin, katılımın oldukça fazla olduğu gelişim seminerinde 3. grupta yer alarak 2015 yılı faaliyetlerine katılmak adına vize aldı.
"Kırklareli'ni en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz"
2015 yılında Ulusal ve Uluslararası Federasyon faaliyetlerinde görev alacak Antrenör ve Hakemlerin katıldığı Gelişim Seminerinde, müsabaka kural değişiklikleri, antrenman çeşitliliği ve sporcu sağlığı hakkında bilgiler aktarıldı.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kırklareli Ergin Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Gökhan Yeşil, çok önemli bilgi ve tecrübeler kazandıklarına dikkat çekerek; "Bizim için çok önemli bir seminerdi. Hem çocuklarımıza aktarabileceklerimiz konusunda hem de kendi bilgi ve donanımımızı arttırmamız konusunda oldukça faydalı oldu" dedi.
"Kırklareli her geçen gün bir adım daha ileri gidiyor"
Konuşmasına devam eden Yeşil, bugüne kadar elde ettikleri başarılara yenilerini eklemek istediklerine vurgu yaparak; "Bizim için önemli olan Kırklareli'ni ülke ve dünya çapında en iyi şekilde tanıtmaktır. Yetiştirdiğimiz sporcular hem başarılarıyla hem de topluma faydalı birer vatandaş olarak gelişmelidirler.
Bugüne kadar bu doğrultuda sürdürdük çalışmalarımızı ve başarılı olduğumuza inanıyorum. Hem ulusal anlamda hem de uluslararası anlamda birçok başarı elde ettik. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.
"Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz"
Sözlerini sonlandırmadan önce 2015 yılındaki hedeflerinden de bahseden Yeşil; "2015 yılında da ilimize önemli başarılar kazandırmak istiyoruz. Katıldığımız gelişim seminerini tamamlayarak, elde ettiğimiz bilgileri en kısa süreçte öğrencilerimize aktaracağız. Onların daha iyi birer sporcu olabilmeleri adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda da Pazar günü Ayşenur Taşbakan Antrenman Salonunda yapacağımız antrenmanla bunu sürdüreceğiz. Amacımız tüm çocuklarımızın iyi birer birey olarak geleceklerini kurmaları, bununla beraber ülkemize faydalı birer sporcu haline gelmeleridir. Bunu başardığımıza ve başarmaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum" diyerek sözlerini sonalndırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol