Yatırım bereketi ile geldi

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, temelini attığı 20 Üniteli Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışını gerçekleştirmek için dün Kırklareli de idi. Müezzinoğlu'nun gelişi ile birlikte başlayan sağanak yağmur ise "Yatırım bereketi ile geldi" yorumlarına neden olurken açılışı yapılan Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi donanımı ve fiziki yapısıyla beğeni topladı

20 Üniteli Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin (ADSM) Açılış Töreni için 29 Nisan 2015 Çarşamba günü Kırklareli'ne gelen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nu Kırklareli Valisi Esengül Civelek, AK Parti Kırklareli Milletvekili Av. Şenol Gürşan, milletvekili adayları, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile vatandaşlar karşıladı. Dr. Müezzinoğlu Kırklareli ziyareti için ilk durak olarak Lüleburgaz İlçesine geçti.
Lüleburgaz İlçesi'nde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile buluşan Bakan Müezzinoğlu, esnaf ve hasta ziyaretlerinin ardından Vali Civelek ve beraberindekilerle birlikte Babaeski İlçesine geçti.
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Babaeski İlçesinde 100 yatak kapasiteli modern görünümü ve son teknolojik donanıma sahip olan Babaeski Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek Hastanenin son durumunu ve işlerliğini yerinde inceledi.
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Babaeski Muharip ve Gaziler Derneği ziyaretinin ardından Kırklareli İl Merkezi'ne geçti.
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, burada 20 Üniteli Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni törenle Kırklareli halkının hizmetine açtı.
Yağan sağanak yağmur nedeniyle açılış programı, programlandığı şekilde gerçekleşmezken ADSM önüne alınan kürsüden ilk olarak Kırklareli Valisi Esengül Civelek seslendi.
Vali Civelek, "Sağlık Bakanlığı tarafından Sağlıkta Dönüşüm Projesi kapsamında tekrar yapılanan sağlık sistemimizde bugün geldiğimiz noktada vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden kolaylıkla ve kaliteli bir şekilde yararlanmakta. Hastaneleriniz en verimli şekilde işlemektedir.
Sağlık alanında gerçekleştirilen tüm yenililer ve uygulamalarla halkımızın hizmetine sunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve Sağlık Bakanımıza şükranlarımı sunuyor, Kırklareli Ağız Diş Sağlığı Hastanemizin Kırklareli'ne hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Sağlıkta sessiz devrim…
Ardından konuşan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da yağmura işaret ederek, "Bereketle geldik. Sevgili hemşerilerim, sevgili Kırklarelililer bugün burada 2 ay önce ziyaretini yaptığım, açılışına hazırlanmak üzere olan Kırklareli ağız diş sağlığı hastanesi sizlere hayırlı olsun.
Evet bugün buraya gelirken bir yazı gördüm, Türkiye sağlıkta zirveye koşuyor diye. Evet Türkiye Sağlık konusunda zirveye koşuyor. İşte inşaatı devam eden 250 yataklı Kırklareli Modern Devlet Hastanemiz. Biraz gecikmelide olsa 29 Ekim 2015 tarihine yetiştirilecek. Kırklareli Valisinden de sözünü alıyorum. Sağlıkta sessiz devrimi yaptık. Hastalarımızın önüne tüm imkanları serdik.
Ambulans helikopterleri, aile hekimleri ile tomografi ve MR cihazları ile… 'İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın, İnsanı Yücelt ki Devlet Yüceltsin' devlet anlayışı ile hareket ediyoruz. İnsanımızla el ele gönül gönüle daha iyi ve daha verimli hizmetlerde buluşacağız" diye konuştu.
Yapılan açılış töreninin ardından Bakan Müezzinoğlu, Vali Civelek ve beraberindekiler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni gezdiler.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. işte hizmet işte çalışma helal olsun ak parti inşallah biz trakyalılar olarak gözümüz açılırda ak partiye oy veririz