Yarı Final'de gülen taraf Lüleburgazspor U19 Takımı oldu

Amatör Spor Kulüpleri'nin saha eksikliğini gideren ve maçlara ev sahipliği yapan Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmalar tüm hızıyla sürüyor. 14 Nisan 2015 Salı günü saat 19.00'da başlayan mücadelede, Lüleburgazspor U19 Takımı ile Babaeskispor U19 takımı karşı karşıya geldi. Kıran kırana mücadeleye sahne olan yarı final karşılaşmasının gülen tarafı 1-0'lık skor ile Lüleburgazspor U19 takımı oldu

Yapıldığı günden bu yana amatör spor dallarına hizmet veren ve birbirinden heyecanlı birçok maça ev sahipliği yapan Vali Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde, seyirciler yine futbola doydu. 14 Nisan 2015 Salı günü saat 19.00'da başlayan yarı final mücadelesinde, Lüleburgazspor U19 Takımı ile Babaeskispor U19 Takımı karşı karşıya geldi. Her dakikasının heyecan dolu geçtiği karşılaşmayı, Lüleburgazspor U19 Takımı attığı tek gol ile kazanmayı başararak finale yükseldi.
Karşılaşmaya Lüleburgazspor U19 Takımı, Vedat Karakuş, Fatih Topçu, Uğur Küçükaslan, Yusufcan Sevindik, Emre Gündüz, Burak Evcen, Ergin Fıçıyapan, Uğurkan Durmaz, Berke Şirin, Serdar Özmen, Abdülkadir Oruçoğlu ilk 11'i ile başlarken yedek kulübesinde Doğukan Alsan, Kaan Günger, Enez Işık, Berkay Sevgi, Bayram Korkmaz, Enes Babalıoğlu ve Mehmet Uygur yer aldı.
Babaeskispor U19 Takımı ise karşılaşmaya, Mert Atak, Mert Ayan, Emre Şahin, İlkan Yer, Görkem Demir, Gökhan Çetinkol, Emirhan Güner, Kubilay Sırtalan, Mücahit Gül, Baturay Benice, Muhammed Ali Yıldırım ilk 11'i ile başladı. Babaeskispor U19'un yedek kulübesinde Mert Dursun, Gökay Baytok, Birkan Doğan, Tugay Yaşa, Cenk Taşkın, Toprak Göksu ve Ziyacan Pazar yer aldı.
Temponun hiç dinmediği ve karşılıklı birçok pozisyonun üretildiği karşılaşmada, maçı tek gol ile kazanan Lüleburgazspor U19 Takımı, finale yükseldi. Maçın ardından bir açıklama yapan Lüleburgazspor U19 Takımı Antrenörü Doğan Çapraz, iyi mücadele ettiklerini vurguladı.
"Finale çıkmaktan dolayı
mutluyuz"
Maçın ardından yaptığı açıklamaya devam eden Çapraz, "Bizim için çok zor bir mücadele oldu. Sahada her iki takımda elinden geleni fazlasıyla yaptı ama şansı değerlendiren ve golü hanemize yazdırmayı başaran biz olduk.
Karşılaşma süresince başka gol olmayınca da maçta gülen taraf olmayı başardık. Finale yükselmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Kırklareli'nin spor anlamında gelişmesi, yeni yeteneklerin yetişmesi adına amatör futbol büyük önem taşıyor. İnşallah geleceğin yetenekleri, yetiştirdiğimiz sporcularımızdan çıkar ve Kırklareli spor anlamında önemli başarılara imza atar" dedi.
"Şampiyonluk Kupası'nı alan taraf olmak istiyoruz"
Çapraz, final maçında da kazanarak kupayı kaldırmak istediklerinin altını çizerek, "Karşılaşmaların tümünde kazanma arzusu fazla olan ve galibiyeti hak eden taraf olarak hedeflerimize doğru adım adım ilerliyoruz. Finale kadar yükselmenin verdiği mutluluk ve heyecanla, final maçını da kazanarak Şampiyonluk Kupası'nı kaldıran taraf olmak istiyoruz. Bu bağlamda futbolcularıma güveniyorum. Onların bu gayret ve başarısı, bize kupayı getirecektir. Ben sporcularıma bu başarıyı ve mutluğu bizlere yaşattıkları için kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Onların bu başarıları, geleceklerine ışık tutacaktır" diyerek sözlerini sonlandırdı.
"Fırsatları değerlendiremedik"
Babaeskispor U19 Takımı Antrenörü Osman Öner, ellerine geçirdikleri fırsatları değerlendiremediklerine vurgu yaparak; "Çok iyi mücadele ettiğimiz bir karşılaşmada, rakibimiz karşısında yakaladığımız fırsatları gole çeviremeyince, kalemizde gördüğümüz bir gol ile karşılaşmadan mağlup ayrıldık.
Sahanın her noktasında en iyi şekilde mücadele ederek, ellerinden geleni yapan sporcularımızı kutluyorum. Finale çıkamamış olmanın üzüntüsünü fazlasıyla yaşıyor olsak da yarı final maçına yakışır bir performans sergileyen sporcularımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol