Yamaner durmuyor

MHP Kırklareli İl Başkanı Kürşad Yamaner 7 Haziran Genel seçimlerinin startını verdiği haftada TBMM'e Vekil Göndermek isteyen Ülkücüleri etrafında toplamaya devam ediyor

Siyasi partiler bazında Son zamanların en kalabalık kongresi olarak dikkat çeken seçimde verilen mesajlar ve Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisinin üst düzey isimlerinin yakın markajı 7 Haziran seçimlerinin Kırklareli'nde belirleyici gücün Ülkücüler olacağını gözler önüne sermişti.
"Hayalimdi" "Adamın Adamı Değil, Davanın Adamı Olduk" "Merkez İlçe Başkalığı sürecinde yaptıklarımız Ortada. Kazanmak isteyen Ülkücüleri, Kırklarelilileri yanıma istiyorum." Cümleleri ile Başarıyı ne kadar istediğini gözler önüne seren Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli İl Başkanı Kürşad Yamaner, diğer siyasi partilerde Milletvekilliği için aday adayı kavgaları ve kulisleri yaşanırken İl ve İlçelerde düzenlediği buluşmalarla partilileri 7 Haziran tarihini işaret ediyor.
Kürşad Yamaner'e Lüleburgaz ve Babaeski'den sonra Beldelerde coşkulu karşılama
Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal, Babaeski İlçe Başkanı Zafer Akıncı, Demirköy İlçe Başkanı Erol Akıncı ve Kırklareli'nin en hızlı büyüyen ilçeleri olarak son dönemde dikkat çeken yerleşim yerlerinde yüzlerce Ülkücü tarafından karşılanan Yamaner, yaptığı konuşma ve tayin ettiği 7 Haziran istikametiylede, hem partililere hemde siyasi otorite arayan Kırklarelililere ARANAN KAN bulundu dedirtiyor.
Ülkücülerin Merhum ve Unutulmaz Lideri Alpaslan Türkeş'in, "BİRLİK" ve MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "BERABERLİK" işaretinin tam istikametinde emin adımlarla ilerleyen, Partinin Kırklareli İl Başkanı Kürşad Yamaner 7 Haziran Genel seçimlerinin startını verdiği haftada TBMM'e Vekil Göndermek isteyen Ülkücüleri etrafında toplayarak yaptığı konuşmalarda,
"Türk milletinin istiklali için Samsun'dan İzmir'e yürüyen, bize millet olmayı öğreten gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına selam olsun. Ömrünü Türk milletine adayan Milliyetçi Hareketin kurucusu başbuğumuz Alparslan Türkeş'e selam olsun.
Vatanın milletin ve devletin bölünmez bütünlüğü için mücadele ederken hayatını kaybeden tüm şehitlerimize özellikle ülkücü şehitlerimize selam olsun." Gibi cümlelerle İlçe ve Belde teşkilatlarına sesleniyor..

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol