Vergi mükellefleri ziyaret edildi

Bu yıl 25 Şubat-3 Mart 2013 tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası nedeniyle ilimizde yapılan etkinlikler devam ediyor. Bu çerçevede Çarşamba günü Ahmet Mithat İlköğretim Okulu'nda saat 10.00'da 'Vergi' konulu söyleşi yapıldı. Ardından ise vergi mükellefleri ziyaret edildi.

Kırklareli Vergi Dairesi Müdür Vekili Yüksel Birdal, Müdür Yardımcısı Levent Selçuk ve Servis Sorumlusu İnci Uyanık'tan oluşan heyet saat 13.30'da kurumlar bazında vergi mükellefi olan Erdoğan Ticaret'e bir ziyaret gerçekleştirdi.
Kırklareli Vergi Dairesi Müdür Vekili Yüksel Birdal, yaptığı konuşmada;
 "Verginin, ülkemiz kalkınmasındaki önemi ve ekonominin büyümesindeki rolünün topluma benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kazandırılması amacıyla her yıl geleneksel olarak kutlanan vergi haftasının bu yıl 24'ncüsü gerçekleşiyor. Bu kapmamda çeşitli etkinlikleriniz var. Bunlardan birisi de vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getiren vergi mükelleflerinin ziyaret edilmesi. Bu mükelleflerden bir tanesi de sizsiniz. Bu ziyaretimizde maddi değeri küçük ama manevi değerinin sizin için büyük olacağını düşündüğümüz nostaljik radyo hediye ediyoruz" dedi.
Vergi dairesindeki heyet daha sonra da belirlenen diğer mükellefleri ziyaret etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol