Vergi Haftası etkinliklerinde anlamlı ziyaretler

Kırklareli Defterdarı Sacide Şakar dün kurumuna ziyarete gelen öğrencileri fahri vergi müfettişi ilan etti

Kırklareli Defterdarı Sacide Şakar dün saat 11.00'da makamında ilk, orta ve lise öğrencilerini kabul etti. Şakar öğrenciler verginin namus borcu olduğunu ve ödemek ve ödenmesine yardımcı olmanın her bireyin vatandaşlık görevi olduğunun altını çizdi.

Ziyarete Kırklareli Atatürk Lisesi, Kırklareli Sağlık Meslek Lisesli, Ahmet Mithat ilköğretim okulu, Cumhuriyet orta okulu, Fahri Kasapoğlu ilköğretim okulu öğrencileri ile toplam 120 kişilik bir ziyaret gerçekleştirdi. Kırklareli Defterdarı Sacide Şakar tüm öğrencileri fahri vergi müfettişi ilan etti.

Kadın Girişimcilerden Sacide Şakar'a ziyaret
Ruhen Uzunlar Altıntel Başkanlığındaki Kadın Girişimciler üyeleri de dün Şakar'ı makamında ziyaret ettiler. Saat 16.30'da gerçekleşen ziyarette ilk olarak dernek üyeleri kendilerini tanıttılar.
Defterdar Sacide Şakar anlamlı ziyarette şu sözlere yer verdi. "Öncelikle Kadın Girişimcileri aramızda görmek beni çok mutlu etti. Bu kentin biraz kabuğunu kırıp yenilik ve değişime ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Burada yetişen gençler gittikleri zaman geri dönmüyor orada kalıyorlar. Kırklareli için böyle değerli kişilerin elde tutulması bu açıdan Kadın Girişimcilere bu konuda büyük önem ve imkanın verilmesi gerektiği kanısındayım."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol