Ve Kazanan Kırklareli

Pınar Mahallesinin büyümesine bağlı olarak Kırklareli'nin içinde kalan ÇEVRE YOLU, artık ateş olarak yüreklere düşmeyecek!

6 Mart öncesinin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve sonrası bu koltuğun emanet edildiği Feridun Bilgin ile detaylı görüşmenin ardından Merkez İlçenin İlk Üst geçidini, 2014'ün seçimler takviminde söz verdiği gibi Pınar mahallesi ile Kırklareli arasında birçok ailenin yüreğini yakan Çevre yoluna, "ARTIK KİMSE AĞLAMASIN" diyerek armağan eden AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, "Kırklareli'nin ilçeleri ile birlikte, tüm mahalle, köy, belde, sokak sokak ihtiyaçları, bizim için bir görev cetveli ve halkımdan aldığım emir niteliğindedir" dedi

Kırklareli'nin yapısal ve sayısal büyümesi ile merkez İlçenin içinde kalan uluslararası çevre yolumuz, "ÖNCE İNSAN" diyen iktidarın dokunuşu ile üst geçidine kavuşuyor.
"GAYEMİZ İNSANIMIZIN İHTİYAÇLARINI TEK TEK KARŞILAMAK"
Sözleri ile TBMM'nin en aktif Vekilleri arasında olan Şenol Gürşan konu ile alakalı olarak Kırklareli kamuoyuna KIRKLAR TV aracılığı ile detaylı bilgiler verdi.
2013 yılından günümüze Pınar Mahallesinde yaşayan insanımızın, belli sıklıklarla dile getirdiği eksikliğin devamlı takipçisi olan ve konuyu Bakanlık düzeyinde görüşülmesini sağlayan AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, "Ben Milletvekili olduktan sonra tabi mahalle muhtarlarımızın da orda yaşayan vatandaşlarımızın da yoğun biçimde talepleri oldu. Burada uluslar arası bir yol olduğu için, gümrük kapısına da gittiği için tabi yoğun bir trafik var. Dolası ile başta çocuklar olmak üzere yaşlılar, pazara giden insanların karşıdan karşıya geçmesinde hayati tehlike vardı." Sözleri ile Bakanlık tarafından karşılık gören talebin gerekçesini izah etti.
"Bu olay hem bana hemde gerekli merciler vasıtası ile bize intikal ettirilince ben, Hem 6 Mart öncesinin Ulaştırma Bakanı Lütfü Elvan hemde onun yerine atanan Feridun Bilgin ile detaylı görüşmenin ardından Merkez ilçemize ivedilikle bir üst geçit kazandırılması yönünde bir çalışma başlattık." Cümlesi ile Çevre yolunun etrafındaki mahallelerde yaşayan binlerce Kırklarelili vatandaşın ilettikleri bu sıkıntının çözümü konusunda ciddi bir takip ve yapılabilirlikler konusunda çalışma süresini geride bıraktıklarını işaret eden Gürşan, "Kırklareli'mize hayırlı olsun. Vatandaşımızın sorun ve sıkıntılarını takip etmek amacı ile onlar tarafından görevlendirildiğimizin farkında olarak çalışıyoruz." Dedi.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan'ın, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve sonrası bu koltuğun emanet edildiği Feridun Bilgin ile detaylı görüşmesi
"Bakanımızla yaptığım görüşmede alt geçidin sağlıklı olmayacağını gece yarıları tehlike arz eden durumlar olduğunu söyledim.
Bakanımız, 'Biz dedi orayı bir üst geçit yapalım' dedi.
Ben ise, ' Üst geçit yapalım evet ama yaşlılar var, engelliler var onlar nasıl yapacaklar.' dedim.
Bakanımız da oraya, 'Çok modern bir üst geçit yapacağız ve aynı zamanda asansör yapacağız.'diyerek çalışmaların startını verdi."
AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, ÖNADIM MEDYA GRUBU haber muhabirlerine yaptığı açıklamasının son bölümünde, "Biz de bunu sizin vasıtasınız ile duyurmuştuk. Biz Milletimize hizmet için durmadan devam ediyoruz edeceğiz bundan sonrada. Ben Pınar Mahallesi sakinlerine Kırklareli halkına hayırlısı olsun diyorum." Diyerek Kırklareli halkı için, asansörlü üst geçidin hayırlı olmasını diledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol