Üsküp'te müteahhit Bilmecesi

Yollar ve caddeler kazıldı,
Belde sakinlerinin duvarları kazı çalışmalarında yıkıldı
Y A P I L M I Y O R !
Üsküplü vatandaş soruyor?
Müteahhit nerede?
Ne bekliyor?
Üsküp Belde Belediyesi'nin çift hatlı içme suyu hamlesi, müteahhit duvarından mı döndü?

Alt yapı…
Üst yapı…
İçme suyu…
Yerel yönetimlerin ilk etap çalışmalarının odağında olan insan merkezli hizmetler. 30 Mart yerel seçimleri sonrasında bu hizmetleri elden geçiren Belediyelerde, es geçip yerleri süpüren ve çöpleri toplayan yönetimlerde halkın tepkilerine neden oluyor.

Hem Organize Sanayi Bölgesinin gelişimi, hemde AK Parti Belediyeciliğini seçim sandığına yansıtmasından dolayı Kırklareli'nin en hızlı gelişmeye aday Beldesi durumundaki Üsküp'te halk ilk kez bu denli keskin ifadelerle Belediye Başkanı Hüseyin Kasap ve
Çift Hatlı içme suyu projesinin hayata geçirilmesi sırasında vatandaşın duvarları yıkan, daha sonra ise ortadan kaybolan müteahhit'e seslendiler.
"Yollar ve caddeler kazıldı, Belde sakinlerinin duvarları kazı çalışmalarında yıkıldı
YAPILMIYOR! Üsküplü vatandaş soruyor? Müteahhit nerede? Ne bekliyor?" gibi merak, endişe ve tepki dolu cümleler kuran vatandaş,
hem Belediye Başkanı Hüseyin Kasap'ı hemde tüm belde yollarını elden geçirerek içme suyu projesinin tam ortasında Beldeyi kış aylarında çamur deryasında kaderine terk eden SIR MÜTEAHHİT'i kendilerini bilgilendirmek amacı ile açıklama yapmaya davet etti.
Üsküplü vatandaşın, "Beldemizde daha önce görmeye alışık olmadığımız bu manzaranın bir an önce istediğimiz şekilde nihayete ermesini istiyoruz. Başlatılan alt yapı ve içme suyu ile ilgili projenin faaliyet aşamasında varsa bir sorun bilmek ve ona göre hareket etmek istiyoruz." Cümleleri ile belirttiği genel isteklerinin yanında, Bahçe ve ev duvarlarının çalışmalar esnasında zarar gördüğünü işaret etmesi ise, ortada var olan ama gizlenen bir sorun olduğunu gözler önüne serdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol