Üsküp'te 2'nci seviye Okuma-Yazma kursu tamamlandı

Kırklareli'nin Merkeze bağlı Üsküp Beldesinde 2'nci seviye Okuma-Yazma Kursunu tamamlayanlara diplomaları verildi

Üsküp İlkokulu, Üsküp Belediye Başkanlığı ve Kırklareli Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile başlatılan 2'nci seviye Okuma-Yazma Kursu tamamlandı. Geçen eğitim öğretim yılı 1'inci kademe kursuna katılan 5 kursiyer için 17 Şubat 2014 tarihinde başlatılan 2'nci seviye Okuma-Yazma kursunun 8 haftalık eğitimi 18 Nisan 2014 Cuma günü tamamlandı.
Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler diplomalarını Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap ve Üsküp Atatürk İlkokulu Müdürü Selami Gündüz'den aldı.
Diploma töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, kursu düzenleyen Kırklareli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkililerine, Üsküp Atatürk İlkokulu Müdürlüğü'ne teşekkür ederek, kursa katılan kursiyerleri başarılarından dolayı tebrik etti.
"Okullar Hayat Olsun" projesi çerçevesinde Kırklareli Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yapılarak açılan kursun Öğretmeni Mahmut Gülocak ise yaptığı konuşmada; 8 haftalık özverili çalışmaları sonucu kursu tamamlayan 5 kursiyere gelecek yaşamlarında başarılar diledi. Ayrıca kursiyerlere bu diplomalar ile İlkokul 4'üncü sınıf mezunu olduklarını ve bundan sonra açık öğretim yöntemi ile ortaokul ve lise öğrenimlerine devam edebileceklerini belirtti.
Okul Müdürü Selami Gündüz de; kursiyerlere katılımları için teşekkür etti. Gündüz, 7 Nisan 2014 tarihinde Üsküp Atatürk Ortaokulu'nda 24 öğrenci ile 160 saatlik "Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü" kursu başlattıklarını ve 21 Mart 2014 tarihinde de 8 öğrenci ile 1'inci seviye Okum-Yazma Kursu'nu yeniden açtıklarını belirtti.
Kursu tamamlayarak; Medine Erikli, Cavide Kabadayı, Pakize Tokmak, Tomris Demirkıran ve Hatice Akbaş diplomalarını aldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol