Üsküplüye DEV MÜJDE

Üsküp'te Çift Hatlı İçme suyu Şebekesinin bitiminde, Ulaştırma Bankalığı Kolları sıvayacak

Üsküp Belde Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, "Beni buraya getiren HALKIMA siyasi gömleğimi çıkartarak hizmete devam ediyorum. 

Onlara borcum var." diyerek sıraladığı hizmetler arasında içme suyu projesi, kapalı pazaryeri, Dere ıslahı projesi, Kültür evi projesi olduğunu, bunların bazılarının yapım, bazılarının ise proje aşamasında olduğunu belirtti.
Trakya illerinde yaşayan 1,5 Milyon insana "İşte AK Belediyecilik, işte hizmet" diyerek 2019 yerel seçimlerinde örnek gösterilecek Üsküp Beldesi, Hüseyin Kasap önderliğinde 210 gününü geride bıraktı.
Arkalarında kalan 5040 saatlik dilimde yapılan, yapılacak olan ve yapımı devam eden birçok proje hakkında detaylı bilgileri ÖNADIM MEDYA GRUBU aracılığı ile Kırklareli ve Türkiye kamuoyuna sunan Üsküp Belde Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, bölge insanının alışık olmadığı tavrı ile "Böyle Başkanlarda Varmış" dedirtmeye devam edeceğini söyledikleri ile gözler önüne serdi.
"Bu gün göreve gelişimizin ilk 7 ayını tamamladık." Diyerek sözlerine başlayan Üsküp Belde Belediye Başkanı Hüseyin Kasap'ın kısa sürede hayata geçirdiği hizmetlerden biri olan ÇİFT HATLI İÇME SUYU projesi tamamlandığında Ulaştırma Bakanlığının tüm Belde içi ve Belde dışı yollarını elden geçireceğini belirti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol