Ülkücüler Sağduyu Sokağında

"Kimsenin ülkemizi bölmeye yönelik başlattıkları bu oyunun ve daha önce başlatılan oyunların figüranı olmadık, olmayacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi tüm il ve ilçe teşkilatları ile birlikte, dün Ülkücü harekete gönül vermiş milyonlara ve Ülkesinin bütünlüğünü namus, Bayrağını atalarının emaneti milli sınırlarla işaretlenmiş kara parçasını ülke olarak gören halka seslendi. Kırklareli MHP il teşkilatı adına Önadım Medya Grubu tesislerine gelerek Kırklareli kamuoyuna seslenen 30 Mart yerel seçimlerinin dikkatleri üzerine çeken siyasi ismi Derya Bulut, 80 olaylarında Ülke olarak tadı hala hafızalarımızda ACI olarak kalmış tablodan,  hem ülkücülerin, hemde ülke insanının gerekli dersleri aldığının altını çizerek yaptığı açıklamasını,  "Her sokak olayında 'NEREDE BU ÜLKÜCÜLER' cümlesiyle tuzaklara çağrılan Türkiye sevdalısı kardeşlerimin ve büyüklerimin, tüm bu oyunlara gereken cevabı 2015 yılındaki, ülke geleceğinin daha büyük aydınlıklara ereceği seçim sandıklarında bırakmasını istiyoruz" kelimeleri ile vurguladığı temennisinin etrafında topladı 

Ülkesinin bütünlüğünü namus, Bayrağını atalarının emaneti milli sınırlarla işaretlenmiş kara parçasını ülke olarak gören halka seslenen 30 Mart yerel seçimlerinin dikkatleri üzerine çeken siyasi ismi Derya Bulut yaptığı açıklaması ile herkesi Sağduyu adındaki birlikteliğe çağırdı.
Önadım Medya Grubu tesislerine saat 14,00'da gererek Milliyetçi Hareket Partisi tüm il ve ilçe teşkilatları ile birlikte yaptığı sağduyu açıklamasını Kırklareli kamuoyuna sunan Derya Bulut, "Ülke olarak, millet olarak zor günler geçiriyoruz. Bunun herkes kadar farkındayız. Tabi bu süreçte ülkemizin, vatandaşlarımızın daha kötü durumlarla karşılaşmaması açısından bir basın açıklaması yapmayı Milliyetçi Hareket Partisi olarak uygun gördük." Cümlesi ile açıklamasına başladı.
Açıklamasının devamında, Cumhuriyet tarihinde yaşanan acı ve unutulmaz elemli olaylardan dersler çıkarttıklarını belirten Bulut, "Buradan, Milliyetçi hareket partisine gönül veren herkesin, tüm destekçilerimizin, bu davaya gönül vermiş ülkücü kardeşlerimizin tuzaklara kapılmamalarını, oyunlara gelmemelerini ve 80 döneminde yaşanan acı tablonun ülkemiz için çok önemli bir ders olduğunu vurgulayarak, bir daha o manzaraları bu ülkenin yaşamaması gerektiğini bulunduğumuz her ortamda ve mecrada tekrarlıyoruz. Anlatıyoruz." Diyerek açıklamasına devam etti.
"Sokaklar karanlık
Sokaklar tehlikeli
Sokaklar acı"
Sokakların karanlık ve acılarla dolu olduğunun altını çizen Kırklareli'nin ve partisinin gelecek vaat eden siyasetçisi Derya Bulut, "Bugün (DÜN) itibari ile bir çağrı oldu, yarın başlatılmak üzere. Hepimizin bildiği itibari ile, bazı grupların sokağa çıkması ile alakalı olarak. Biz kardeşlerimizden, arkadaşlarımızdan Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş olan herkesten sokakların karanlık olduğunu, sokakların tehlikeli olduğunu, sokakların acılarla dolu olduğunu ve kesinlikle sokaklara çıkmamaları gerektiğini her ortamda birbirimizi uyararak ülkemizin ve Milletimizin bu zor sürecinde sağduyu ile geleceğe doğru adımlarla, acılardan uzak bir şekilde devam etmesini istiyoruz." Sözleri ile basın açıklamasının nedenini açıkladı.
"Ülkücüler Artık Sokaklarda Olmayacak, Meydanlarda Ve Sandıklarda Olacak"
Milyonlarca Ülkücü ve Türkiye sevdalısı insanın yapması gerekenleri işaret eden Bulut, "Ülkemiz bu güne kadar çeşitli oyun ve tuzaklara maruz kaldı. Bizler bu süreçlerden ve komplolardan gördüğümüz zararlardan dersimizi çıkarttık. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin her daim dile getirdiği, "Ülkücüler Artık Sokaklarda Olmayacak, Meydanlarda Ve Sandıklarda Olacak" sözünün harfiyen yerine getirilmesi davamıza ve Türkiye'nin istikbaline gönül verenlerin bir görevi olarak ön plana çıkmaktadır." Diyerek, Yapılması gerekenleri özetledi.
"Her kritik dönemde hararet arttığında, her Milliyetçi Hareket partisine ihtiyaç duyulduğunda birilerinin sloganı haline gelen "NEREDE BU ÜLKÜCÜLERİN" gibi cümlelere artık kanmayınız, bu tip tuzaklara düşmeyiniz." Sözü ile, ülkücüler adına bir devrin kapandığını belirten Bulut, "Kazanılacak olan en büyük zafer sandıkta" diyerek 2015 seçimlerinin ülke menfaatleri için büyük önem arz ettiğini söyledi.
"2015 sonrası bizimle güzel olacak"
"Oynanan oyunların figüranı olmadık" gibi bir cümle ile konuşmasının finalini yapan Derya Bulut, "Ülkücülerin gitmesi gereken yer, bu davanın ve Milliyetçi hareket partisi sevdalılarının gitmeleri gereken yer sandıktır. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi bu ivmeyi yakalamıştır. Şunu da unutmayınız ki, Türkiye geneli ve Kırklareli'de yakalan bu ivmeyi baltalamak üzere çeşitli oyunlar oynanacaktır. Sizlerden isteğimiz, ricamız şudur ki; "Kimsenin ülkemizi bölmeye yönelik başlattıkları bu oyunun, ve daha önce başlatılan oyunların figüranı olmadık, olmayacağız ve sizlerde olmayınız. Bu ülkenin düşünen insanlara ihtiyacı var. Bu milletin istikbal doğrultusunda başarılı işlerin altına imza atan insanlara, ülkücülere ihtiyacı var. Sokakta taş atan sokakta baltaşlarla gezen, çevreye zarar veren, can almaya kasteden, esnafın ve insanların gelir kapılarına zarar veren insanlara ihtiyacı yok. Bu davaya gönül verenlere, Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında toplanan kardeşlerimden, ağabeylerimden, ablalarımdan, anne ve babalarımdan, kısacası Türkiye'min içinde vatanın birliği ve bütünlüğü derdini kalbinde yaşayan herkesten tek isteğim, oynanan oyunlara ve tahriklere gelmeyin. Giderek yaklaşan 2015 Milletvekilliği seçimlerinde olması gereken ülkücüler gibi sandığın başında cevabınızı ve tepkisini verin. Ve başlattığının 2015 sonrası süreç ile daha aydınlık bir geleceğin başlangıcının altına imzasını atın." Dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol