Turabi Kayan milletvekilliği için çalışmaya başladı

CHP'nin geçen dönem 3. sıra Milletvekili Adayı Turabi Kayan, 2015 yılı Haziran  ayında yapılacak Genel Seçimlerde CHP'den Milletvekili Aday Adayı olacağını açıkladı.

2014 yılında 30 Mart Yerel Seçimleri ile başlayan seçim maratonu, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin yapılması ile devam etti. 2015 yılında ise Türkiye Genel Seçimlerini yaparak milletvekillerini belirleyecek. Ankara'da 3 milletvekili ile temsil edilen Kırklareli, Yerel Seçimlerde 1 milletvekilini Belediye Başkanı yapınca biri AK Parti'den biri CHP'den iki Milletvekili ile temsil edilir olmuştu.
İki dönemdir CHP'den Kırklareli Milletvekili seçilen Turgut Dibek üçüncü bir dönem daha seçilir mi bilinmez ama CHP'nin aday adayları şimdiden kendini göstermeye başladı. Bu isimlerden biride Lüleburgaz'dan Turabi Kayan. Geçen seçimlerde CHP'nin 3'ncü sıra Milletvekili Adayı olan Turabi Kayan, 2015 yılında yapılacak seçimlere şimdiden hazırlanmaya başladı.
Kırklareli'ni Ankara'da temsil etmeye hazır olduğunu belirterek CHP'den 2015 seçimleri için aday adayı olacağını açıklayan Turabi Kayan, Kırklareli'ne hizmet vermek için ille de iktidar partisinin milletvekili olmaya da gerek olmadığını da vurguladı. Lüleburgaz'da ofisinde görüştüğümüz Kayan, "Çalışkan anlayışlı kişiler her zaman her yerde görev yapar" açıklamasında bulundu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. olacak iş değil 23 Kasım 2014 Pazar 18:28:25

    kılıçdaroğlu belediye seçimlerinde yaptığı gibi herkesi ters köşeye yatırır. bence boşa çaba harcama.