Tribünler tamamlanıyor!

Her geçen gün daha da içinden çıkılmaz bir hal alarak geçtiğimiz yıla kadar gelen, Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Taner Özgüven'in atılımlarıyla çalışmaların hızlandığı Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda, üç yıldır süren bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının ardından yeni tribünlerde sona yaklaşıldı. Kırklarelililerin merakla, yakından takip ettiği çalışmalar sonucunda, yaklaşık 4 bin kişiyi ağırlayacak olan tribünlerin destek direkleri geçtiğimiz günlerde takıldı.
Özellikle Kırklarelispor taraftarının sabırsızlıkla izlediği çalışmaların sona yaklaşması, umutların artmasını sağladı. Taraftar takımı biran önce kendi evinde oynarken izlemek istediğine dikkat çekerek; "Bugüne kadar geride kalan üç sezonda, takımımız iyi olmasına rağmen arkasında taraftar desteğini tam anlamıyla hissedemediği için, hedeflerine gidemedi. Bunu geride bırakmak, takımımızın hak ettiği noktaya gelebilmesi adına stadyumun tamamlanması şart.
Bu bağlamda yapılan çalışmaların sona yaklaşması bizleri fazlasıyla mutlu" ediyor diyerek, takımlarına tam anlamıyla destek vermek istediklerinin altını çizdiler.
"Hepimiz sabırsızlıkla tamamlanacağı günü bekliyoruz"
Kırklareli halkının da yakından takip ettiği çalışmalarda, tribünlerin destek direklerinin konmasının, çalışmaların hızlandırıldığına işaret olduğunu belirten vatandaşlar; "Kırklareli'ni her anlamda temsil edecek, Kırklareli'nde faaliyette olan spor branşlarına ev sahipliği yapacak olan Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda ki çalışmaların hızlanması hepimizi sevindiriyor.
Tribünlerin büyük bir kısmının tamamlanmış olması, yakın zamanda Trakya'nın tek profesyonel takımı 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor'u da evinde izleme şansına yeniden kavuşacağımız anlamına geliyor.
İnşallah kısa sürede son bulur ve bizlerde güzel bir stadyumda müsabakaları izleme fırsatı buluruz" diyerek çalışmaların kendilerini ne kadar mutlu ettiğine vurgu yaptılar.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. BUMU BAŞARI VE HABER.! ŞENOL DEVRİM 04 Mart 2015 Çarşamba 14:27:36

    4000 KİŞİLİK MAHALLE STADYUMU BÜYÜKLÜĞÜNDE YAPILMAYA ÇALIŞILAN STAT 3 YILDIR BİTİRİLEMEDİ VE ÖVGÜYLE BAHSEDİLİYOR YAZIKLAR OLSUN İNSANLARI ENAYİ YERİNE KOYMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.

  2. size katılıyorum şenol bey... gençlik spor müdürlüğünün atılımıyla diyolar zaten bu bunları görevi...