Trakya'nın lezzetleri şimdi İstanbul'da Palivor ilk mağazasını Bebek'te açtı

Kırklareli'nin Demirköy ilçesindeki tarihi kadar mimarisi ile de meşhur Palivor Çiftliği, kendi üretimi özel lezzetlerini Bebek'te açtığı mağazasında satışa sundu.

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Çiftlik Projesi" seçilen Palivor Çiftliği, ilk mağazasını Bebek'te açtı. Bebek meydanına çıkan Manolya Sokak No: 9'da açılan Palivor Çiftliği Mağazası, taze, lezzetli, doğal şarküteri ürünlerinin yanı sıra kaliteli ve hızlı atıştırmalıkları ile lezzet tutkunlarını bekliyor.
Mağazada bugüne kadar seçkin marketlerde satışa sunulan Palivor Çiftliği'nin en özel et ve süt şarküteri ürünlerinin yanı sıra, çiftliğin ürünleri ile yapılmış sıcak tost ve hot doglar, günlük sandviç ve salata çeşitleri, özel karışım kahveler ve organik çay çeşitleri de yer alıyor. Dikkat çekici iç mekan tasarımıyla 16 kişiyi ağırlayabilen mağaza müşterilerine keyifli vakit geçirebilecekleri, her gün sabah 08.00'den gece yarısına kadar Pazar günleri ise 08.00-15.00'e kadar hizmet sunuyor. Palivor Çiftliği'nin kurucularından Emre Oral hedeflerini, "En kaliteli ürünleri, Trakya'ya özgü misafirperverlik ve güler yüzle mağazamızda misafirlerimize ve paket servisle tüm İstanbul'a sunmak" diye açıklarken, Çiftliğin diğer kurucusu Y. Mimar Kerem Oral ise 2011 yılında vizyonu ve mimarisi ile Avrupa'nın en iyi projesi seçilen Palivor Çiftliği'nin, yeni ve nitelikli gıda ürünleri ile çok özel bir deneyim sunacağını belirtti.
Palivor Çiftliği hakkında:
Trakya'da, Kırklareli ili'nin Demirköy ilçesinde, 1700-1800'lü yıllarda Istranca ormanlarının içerisinde kurulmuş çiftliklerden biri olan Palivor Çiftliği 2011 yılında tarım ve hayvancılık ile ilgili faaliyetlerine başladı. Palivor Çiftliği, hem çiftlikte kendi ürettiği, hem de Trakya'da ürettirdiği ürünleri ile yöre halkına, ekonomik hayata ve sürdürülebilir kırsal kalkınmaya katkı sağlıyor. Kırklareli ve İstanbul'daki modern ve uzman üretim tesislerinde özel ve kendine has reçeteleri taşıyarak nitelikli ulusal perakende zincirlerinde ürünleri hali hazırda satılan Palivor Çiftliği'nin Bebek'te açılan ilk mağazası çiftliğin en özel ürünlerini ve bu ürünleri kullanarak yapılan lezzetleri aynı çatı altında bulma imkanı sunuyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol