Trafiğe Açılacak mı?

Kırklareli'nin araç trafiğine kapalı caddeleri arasında yer alan Karaumur,  esnafının 70 imza ile "AÇILSIN" dedi. Daha önce Esnafının talebi ile motor sesine kapatılan caddede kepenklerini açan vatandaşın akşam saatleri sonrası sinek avlaması ve bazı sürücülerin kurallara uyulmaması, Kırklareli Belediye Başkanlığına sunulan raporun içeriğinde, talebi tetikleyen nedenler olarak işaretlendi. Şimdi gözler TRAFİK KOMİSYONUN hazırlayacağı rapor ve Mayıs ayı belediye gündeminde 

Trafiğe Kapatılmasının ardından esnafının yüzünü güldürmesi beklenen Karaumur caddesi Kırklareli Belediye Başkanlığının mayıs ayı gündemindeki başlıca konusu olacağa benziyor.
Mayıs ayının ilk haftası Salı günü saat 14.30'da Belediye Başkanlığına ait olan Belediye Meclis salonunda toplanacak olan Belediye Meclisinin nasıl bir karar vereceği ise hem, ekonomik dar boğazda olan Karaumur esnafı hemde Kırklareli kamuoyu tarafından merak ediliyor.
Karaumur Caddesinin, trafiğe açılmasını isteyen 70 Esnaf imzası ile Kırklareli Belediye Başkanlığının kapısını çalan işletme sahipleri, konunun ivedilikle düzeltilmesi konusunda Kırklareli Belediye Başkanlığına güvendiklerini ifade ettiler.
Kırklareli'nin, ticari ve ekonomik etkileşim bakımından en işlek caddeleri arasında yer alan Karaumur caddesinin trafiğe kapatılması ile işlerinin ciddi anlamda sekteye uğradığını belirten esnaf ÖNADIM MEDYA GRUBUNA yaptığı açıklamasında alınacak olan kararın hem sürücüler hemde bizim için doğru bir değerlendirme sonrası verilmesinin altı çizildi.
Zamanında Kırklareli'nin halk pazarını içinde barındıran caddenin, trafiğe kapatılması ile içine düştüğü durumun gelecek adına parıltılı olmadığını cümlelerine taşıyan Esnaf, "Kırklareli'nin en işlek caddelerinin biri olan Karaumur'un düştüğü duruma üzülmemek elde değil. Kırklareli'nin ticari etkileşim anlamında en eski caddelerinden biri olan Karaumur Caddesi, trafiğe kapatılıp yaya trafiğine açılması ile esnafını devamlı mağdur eden bir yol haline geldi." Dedi.
Şimdi gözler Trafik Komisyonu ve Mayıs ayı belediye Meclisinde.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol