Toplam 66 Duba Çalındı!

Milyonluk Bütçesi ile son yılların, Kırklareli adına en pahalı Sanat - Kültür düzenlemesi olarak sivrilen Yayla mahallesinin tamiratını kapsayan projenin dişlerini çekiyorlar 

Cumhuriyet Halk Partisinin kalesi olarak 2004 yılından günümüze 3 yerel seçimden zaferle ayrılan Kırklareli,
Cavit Çağlayan döneminde başlatılan Yayla mahallesindeki Kültür - sanat projesine sahip çıkamıyor.
Yerel yönetimin ve Kırklareli insanının sahiplenmesi gereken en önemli projelerin başında gelen Yayla mahallesinin kültür sanat penceresinde kazanılması hamlesi günden güne eriyor.
Yayla mahallesindeki yapılanma tarihi evlerin üzerinden gökyüzüne doğru görkemli dokunuşlarla büyürken, yerde sabit olarak dizayn edilen düzenlemeler yerin dibine doğru hızla sürüklenmekte.
İlk etapta 750 bin TL BÜTÇESİ olarak açıklanan ve her yıl üzerine koyan yapısı ile 1 Milyon TL'i bulan bir ödeneği makyaj olarak süren yayla, kışın sert koşularından etkilenmiş görüntüsü ile dikkatleri üzerine çekiyor.
Kaldırımlara monte edilen demirden dubalar günden güne azalmaları mahalle sakinleri tarafından, "Hırsız var. Her gece gelip buralardan dubaları söküyorlar." Sözleri ile eleştirildi.
Önadım Medya grubu olarak Yayla mahallesinde yaptığımız araştırmalarda 28 Şubat itibari ile toplamda 66 dubanın itina ile söküldüğü görüldü.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol