Taekwondoda yeni bir başarı daha!

Kasım ayında Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde düzenlenen Malkara Belediyesi Kurtuluş Kupası Taekwondo
Şampiyonası'na katılan taekwondocularımız ilimize 8 madalya ile döndü. On sporcu ile katıldım gösterilen
turnuvada, 4 birincilik, 4 ikincilik kazan taekwondocular, Kırklareli'ni gururlandırmaya devam ediyor

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde düzenlenen Malkara Belediyesi Kurtuluş Kupası Taekwondo Şampiyonası'na Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, İstanbul, Sakarya, Bursa il ve ilçelerinden toplam 24 kulüpten 310 sporcu katıldı. Kıyasıya mücadele içerisinde geçen maçlar sonunda zirveye yine Kırklarelili sporcular çıkmayı başardı. 9 sıklette Kırklareli'nin 10 sporcu ile katıldığı turnuvada, dört birincilik ve dört ikincilik kazanmayı başardı. Kırklarelili sporcular ayrıca turnuva ikinciliğini de elde etmeyi başardılar.
Kırklareli'den turnuvaya davet edilen Taekwondo Antrenörleri Yaşar Cihangir ve Gamze Uysal, turnuvanın kendileri için çok iyi geçtiğini belirtti. Bu başarıları getiren sporcular ile 2015 yılı çalışmalarına iyi bir başlangıç yapmış olduklarını belirten antrenörler, elde edilen derecelerden son derece memnun. Kırklareli Spor Taekwondo Antrenörü Yaşar Cihangir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Sporcularımız katıldıkları her turnuvaya damgasını vurmaya devam ediyor. Biz, birlik ve beraberlik içinde ilimizin yüz akı olan taekwondoyu daha da yukarılara taşımak için canla başla çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığı olan madalyaları alarak başarılarımızı taçlandırıyoruz. Hep söylediğimiz gibi önce iyi bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Bunu başarabilmek için bir yola çıktık ve bu yolda bizimle birlikte yürüyenler mutlaka hedefe ulaşacaklardır.
28-30 Kasım 2014 tarihinde Antalya Belek'te yapılacak olan Turkish Open Şampiyonası'na katılacağız. Yıldız sporcumuz Seher Ülkü milli takımımızla ülkemizi temsil edecek. Diğer sporcularım Seray Oğuz ve Beyzanur Güngör de ferdi olarak ilimizi temsil edecekler. Bu maçlar öncesi katıldığımız turnuvada sporcularım için iyi bir hazırlık oldu.
İlimizde faaliyet gösteren başka branşlar il birinciliklerini konuşurken biz Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları'nda elde ettiğimiz başarıları konuşuyoruz. Bu yıl milli takıma kaç sporcu verebilirizin muhasebesini yapıyoruz. Bu başarılar kolay gelmiyor. Disiplinli ve çok çalışma sayesinde oluyor. Buna dayanışma ve yardımlaşmayı da eklersek sevgi ve saygı çerçevesinde çalıştığımız zaman başarı kaçınılmaz oluyor. Onun için biz doğru bildiklerimizi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.
İşte düzenlenen Malkara ilçesinde düzenlenen Malkara Belediyesi Kurtuluş Kupası Taekwondo Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular;
1-Elifnur DEMİR Birinci
2-Seher ÜLKÜ Birinci
3-Seray OĞUZ Birinci
4- Emre ÜLKÜ Birinci
5-Esranur KOCA İkinci
6-Beyzanur KOCA İkinci
7-Beyzanur GÜNGÖR İkinci
8-D. Irmak ÖZBEY İkinci

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol