Soylu, Ramazan'ın son misafiri

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu yarın saat: 16.00da Karahalil Belediye Başkanlığında, Belediye Başkanı Dindar Seçeni ziyarette bulunarak Kırklareli turunun startını verecek

Adalet ve Kalkınma Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Partinin Teşkilatlanmadan sorumlu Başkanı Süleyman Soylu Bugün Kırklareli'ne gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirecek. İlk etapta Pehlivaköy'e daha sonra Karahalil ve Kırklareli'ne geçecek.
Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezindeki AK Parti İl Danışma Meclisinin toplantısına katılacak olan Soylu, buradan Kırklareli Valiliğinin organize ettiği festival alanındaki iftar çadırında orucunu açıp esnaf ve Kırklarelili vatandaşı selamlayacak.
Süleyman Soylu, 21 Kasım 1969'da İstanbul'da doğdu.  
AK Parti Genel Başkan Yardımcısıdır. Aslen Trabzonlu bir ailenin çocuğu olan Soylu ilk ve ortaöğrenimini İstanbul´da tamamladı. Lise eğitimini Plevne Lisesi´nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi. Meslek kariyerine ilk olarak 1990 yılında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası aracı kurumlarında başladı. 1989'da okul arkadaşlarıyla ortaklaşa kurduğu bir şirketle ticaret hayatına atılan Süleyman Soylu, 1995 yılında kendi kurduğu şirketiyle siyasi hayatının yanı sıra halen ticari hayatını da sürdürmektedir.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol