"Sona ersin istemezdik"

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, bu hafta oynanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı hakkında yaptığı açıklamada, takımın uzun süredir devam ettirdiği yenilmezlik serisinin bozulduğunu, bunu sona erdirmek istemediklerini ifade etti. Can, yeşil beyazlı ekibin en zorlu deplasmanda önemli eksiklerle çıktığı maçta mağlup olmasının büyük üzüntü yarattığını söyledi

Ligde aldığı iyi sonuçlarla birlikte ivme kazanan 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor engeline takıldı. Zorlu deplasmanda rakibine 3-1 yenilerek evine puansız dönen yeşil beyazlı ekipte moraller bozuldu.
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamada, çok fazla eksikle gittikleri ligin en zor deplasmanından puansız dönmenin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti. Can, ligin ilerleyen haftalarında yükselmeyi planladıklarını, bu sebeple Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının kilit rol oynadığını kaydederek; "Hedefimiz Diyarbakır'dan da puan ya da puanlarla dönerek yolumuza hız kesmeden devam etmekti ama olmadı. Evinde oynadığı maçlarda lig lideri konumunda bulunan rakibimize karşı çok fazla eksikle çıktığımız karşılaşmada istediğimizi alamadık ve mağlubiyetle döndük. Bununla birlikte 7 maçlık yenilmezlik serimiz de bozuldu" dedi.
"Sakatlığı ya da cezası bulunan
futbolcularımızın yokluğunu
hissettik"
Takımda eksik olan futbolcuların yokluğunu hissettiklerini belirten Can, "Takımımızın ilk onbirinde mücadele eden birkaç futbolcumuzun yokluğu, Diyarbakır deplasmanında büyük sıkıntılar yaşamamıza neden oldu. Sahanın he noktasında elinden gelenin fazlasını yapan futbolcularımız bu çabası, maalesef ki puan olarak geri dönmedi. Performans anlamında hiçbirinden şikayetçi değiliz. Bu bağlamda yapmamız gerekeni yaptığımıza inanıyorum. Kırklarelisporumuz her manada başarılı bir performans sergiledi."
"Zor bir deplasmanın bizi beklediğinin farkındaydık"
Konuşmasının devamında Diyarbakır deplasmanına dikkat çeken Can, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ligin iç sahadaki en iyi takımı. Stadyumlarımın konumu, taraftar baskısı, konuk takım adına büyük stres oluşturuyor. Bizler tüm bunları biliyorduk fakat rakibimizden en ufak bir çekincemiz yoktu. Diyarbakır'a da galibiyet parolası ile gittik fakat istediğimizi alamadık. Bunun üzüntüsünü takım adına mücadele eden herkes yaşadı."
"Düzyurtspor maçına odaklanacağız"
Başkan Can, 30. hafta mücadelesinde iç sahada ağırlayacakları Düzyurtspor maçına kilitlendiklerini vurgulayarak; "Bizim için önemli olan kendi evimizde oynayacağımız maçlarda puan kaybı yaşamamak. İç saha avantajını en iyi şekilde değerlendirerek, ligdeki yerimizi korumak. Bu bağlamda bu hafta oynayacağımız Düzyurtspor maçı çok önemli.
Evimizde konuk edeceğimiz rakibimize karşı mutlak galip gelmek istiyoruz. İç sahada puan kaybı yaşamadan son 5 maçımızı tamamlayarak yeni sezona umutla bakmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
"Taraftar desteğini avantaja çevirmek istiyoruz"
Sözlerine son vermeden önce taraftarın desteğinin çok önemli olduğunun altını çizen Can, "Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık. Bunu elimizden kaçırmak istemiyoruz. Puan cetvelinde düşme hattından uzaklaşarak, derin bir nefes aldık. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığımız yenilgiyi telafi etmek istiyoruz.
Böylelikle ligdeki konumumuzu korumuş olacağız. İç sahada oynayacağımız Düzyurtspor maçında, bu noktada taraftarımızın büyük katkısı olacağına inanıyorum. Taraftar desteğini arkamıza aldığımız takdirde, galip geleceğimize inanıyorum. Tüm taraftarımızı bu maçta bizlere destek olmaya davet ediyorum. Onların desteğiyle istediğimize ulaşacağımızdan şüphemiz yok" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol