Siyasetin Yalnızlığı

2005 ve 2014 Yılları arasından Kırklareli Belediye Başkanı olarak görev yapan Cavit Çağlayan'ın "EVLADIM" diye açıklamalarında belirttiği Yayla Bolluk Bereket Hasat ve Bağ Bozumu Şenliğinin 6'ncısının startı Cuma günü verildi. Sağanak yağmur ve fırtınanın kalabalık bir halk etkileşime izin vermediği şenlik, Kırklarelili halkın katılımıyla ve ilgisizliğin medyaya yansımasına alınan önlemlerle çok konuşuldu

Cuma saat 17,30'da kortej yürüyüşü ile başlayan şenlikte, Kırklareli halkının ilgisizliği tek gündem olarak ön plana çıktı.

Daha sonra 6. Yayla Bolluk Bereket Hasat ve Bağ Bozumu Şenliği Kapsamında Faruk Yılmaz'ın hazırlayıp sunduğu ve Faruk Demir'in konuğu olduğu program Kültür Merkezi'nde başladı. Program ayrıca Tek Rumeli TV'de canlı olarak yayınlandı.
Kortej yürüyüşü ile başlayan etkilikte yalnız kalan, Belediye Çalışanları, CHP'li partililer, il Genel ve Belediye Meclis üyeleri bu ilgisizliğin nedenini yağmura bağlarken, Kültür merkezideki durum için ise belli bir izah yapılamadı.
Kırklareli Üniversitesi'ne ait Kültür Merkezindeki konserde boş kalan koltukların olduğu bir fotoğrafı yayınlayan Kırklareli Belediye Başkanlığı, daha sonra etkiliklerin genel panoraması şekilde yapılan paylaşımında boş koltuklara serpiştirdiği, Folklor Ekibi İle Yama yaptı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol