STK Temsilcilerinden TAM NOT

"AK Parti'nin Halkına Yüklediği, Demokrasi yolundaki bu sorumluluk Türkiye'de birçok şeyin değiştiğini gözler önüne sermekte."

Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinden büyük övgü alan AK Parti'nin Milletvekili Aday Adaylarını temayül ile Sivil halk temsilcilerinin karşısına çıkartması, "Diğer siyasi partilerin çalışmalarını da yakından takip etmekteyiz. Üyelere soracak olanlar var, Delegasyona soracak olanlar var, Genel Merkezin belirleyeceği adayın peşinden gidecek olan siyasi partiler var. Ama AK Parti sivil halk temsilcilerine bu önemli süreçte görev vererek halkına ne kadar güvendiğini bir kez daha gösterdi." Sözleri ile büyük bir övgü ile karşı karşıya kaldı.
Türkiye halkının 2000 sonrası süreçte bir çok konuda etkin bir şekilde hem belirleyici hemde yapıcı anlamda rol aldığının altını çizen Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, "AK Parti İktidarının yaptıkları ortada. İnsanca yaşam, hakların paylaştırılması gibi konularda ülke insanı için ciddi ve büyük adımlar atan parti. Son olarak Cumhuriyetimizin temsilcisi Cumhurbaşkanını halkına seçtirdi. Şimdi ise parti içinde belirleyeceği Milletvekili adaylarını siyasi parti gözetmeksizin bizlere sordu. Bu siyasi partiler bazında bir devrim." dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol