Pazarcılar Tarihi Eşikten Geçiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin katılacağı Mart ayındaki dev Pazarcılar Şurası için geri sayım başladı. Cumhuriyet Tarihi boyunca ilk kez düzenlenecek olan Ankara'daki toplantı için bilgiler veren Kırklareli Pazarcılar odası Başkanı Can Bahçıvanoğulları ve Basın sözcüsü Erdinç Günel, pazarcı esnafı için bereketli ve bol kazançlı günlere açılan kapıdan girileceğini işaret etti 

Önadım Medya Grubuna açıklamalarda bulunan Kırklareli Pazarcılar Odası Başkanı Can Bahçıvanoğulları ve Basın sözcüsü Erdinç Günel Mart ayının ilk haftası Ankara'da yapılacak olan, ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin katılacağı, Cumhuriyet tarihimizde ilk kez yapılacak, Pazarcı esnafı için büyük önem arz eden ŞURA ile alakalı olarak detaylı bilgileri ile Kırklareli genelinde 1200, Türkiye'de ise toplam 1,000,000 pazarcı esnafına ÖNADIM MEDYA GRUBU aracılığı ile seslendiler.
"Pazarcılar Hak ettikleri değeri bulacak"
"Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu, Türkiye'deki pazarcıların genel sorunlarına ilişkin mart ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nunda katılacağı PAZARCILAR ŞURASI Türkiye genelinde ve Kırklareli'mizde ciddi sıkıntılar çeken esnafımız için büyük önem arz etmekte." Sözleri ile açıklamasına başlayan Kırklareli Pazarcılar odası Başkanı Can Bahçıvanoğulları, "Uzunca yılların ardından günümüze taşınan pazarcı esnafının sorunlarının masaya yatırılacağı ŞURA bizleri için çok önemli. Kırklareli genelinde binlerce pazarcı esnafını, Türkiye'mizdeyse bir milyonu bulan sayısı ile yine pazarcı esnafımızı yakından ilgilendiren Şura Cumhuriyet tarihimizde ilk kez düzenlenecek. Pazarcı esnafının sorun ve sıkıntılarının masaya yatırılacağı mart ayının Pazarcı esnafı için TARİHİ BİR EŞİK OLARAK değerlendirmek doğru bir tespit olacaktır."dedi.
"Emeği Geçen Herkese teşekkürler"
"Ülke genelindeki tüm pazarcı odalarının başkanları, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra 6 bini aşkın pazarcı esnafının da katılacağı şurada, Türkiye'deki pazarcı esnafının yaşadığı sorunlar, çözüm önerileri ve hükümetin yaklaşımları masaya yatırılacak." Sözleri ile Basın sözcüsü Erdinç Günel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ve Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyon Başkanı Ali Karaca'ya düzenlenecek olan ŞURA için teşekkür etti.
"Zor şartlarda hizmet veren pazarcı esnafı artık kazanacak"
Günel, "Türkiye genelinde bölge toplantıları yapıyoruz. Hazırlama çalışmamız var. Meslek odamıza bağlı esnaflarımızın uğradığı zararları gidermek için bir yönetmeliği değişikliği yapacak. Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin talimatı ile bir şura gerçekleştireceğiz. Yeni bir mevzuatın hazırlanacağı bir şura olacak. Tamamen pazarcılar odasının yetkilerini artıracak. Buradaki amacımız gerçekten zor şartlarda hizmet veren pazarcı esnafı korumak. Pazarcı esnafı koruyarak mağdur olmasını önleyeceğiz" Sözleri ile dile getirdiği bazı konuları ifadelerine taşıdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol