Palivor Çiftliği'ne İstanbul Bebek'te muhteşem açılış

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Çiftlik Projesi" seçilen Demirköy'deki Palivor Çiftliği, ilk mağazasını İstanbul Bebek'te açtı.
Bebek Manolya Sokak No:9'da açılan Palivor Çiftliği Mağazası'nda çiftliğin özel et ve süt şarküteri ürünlerinin yanı sıra, çiftliğin ürünleri ile yapılmış sıcak tost ve hot doglar, günlük sandviç ve salata çaşitleri, özel karışım kahveler ve organik çay çeşitleri de yer alıyor.
16 kişiyi ağırlayabilen mağazada keyifli vakit geçirebilme imkanı bulunuyor. Ayrıca her gün sabah 8'den gece yarısına kadar düzenli paket servisi yer alıyor.
Palivor Çiftliği'nin kurucularından Emre Oral hedeflerini, "En kaliteli ürünleri, Trakya'ya özgü misafirperverlik ve güler yüzle mağazamızda misafirlerimize ve paket servisle tüm İstanbul'a sunmaktır" dedi.
Demirköy'de, 1700-1800'lü yıllarda Istranca ormanlarının içerisinde kurulmuş çiftliklerden biri olan Palivor Çiftliği 2011 yılında tarım ve hayvancılık ile ilgili faaliyetlerine başladı. Palivor Çiftliği, hem çiftlikte kendi ürettiği, hem de Trakya'da ürettirdiği ürünleri ile yöre halkına, ekonomik hayata ve sürdürülebilir kırsal kalkınmaya katkı sağlıyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol