Özgüven; "En büyük hedefimiz Kırklarelispor'u evine getirmek"

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Taner Özgüven, Kırklareli'de spor alanında yapılan yatırımları anlattı. Özgüven, yapımı devam eden Kırklareli Atatürk Stadyumu'nun 2014-2015 sezonunun ikinci yarısına yetiştirileceği müjdesini de vererek, yapımı devam eden tribünlerin maç oynanabilecek seviyeye, ilk yarının sonuna kadar getirileceğini ifade etti

Uzun süredir yapımı devam eden ve akıbeti herkes tarafından merak konusu haline gelen Kırklareli Atatürk Stadyumu'nun gidişatı hakkında bir açıklama yapan Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Taner Özgüven, Kırklareli'de spor alanında yapılan yatırımları anlattı. Özgüven, Kırklareli Atatürk Stadyumu'nun 2014-2015 sezonunun ikinci yarısına yetiştirileceği müjdesini de vererek, yapımı devam eden tribünlerin maç oynanabilecek seviyeye, ilk yarının sonuna kadar getirileceğini ifade etti. Özgüven, konuşmasına şöyle devam etti; "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, son üç yılda Türkiye genelinde balatmış olduğu spor tesisleri hamlesinde, Kırklareli ilimiz de onun üzerinde bir yatırım almıştır. Bu bağlamda Spor Bakanlığımızın yaptığı tüm yatırımlardan faydalanmıştır. Bunlar hepimiz için büyük bir ihtiyaç haline gelmiş konulardır. Biliyorsunuz ki ilimiz merkezinde yapılan Yüzme Havuzu inşaatı, hemen yanı başındaki Gençlik Merkezi inşaatı, Babaeski de yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatı, Lüleburgaz ilçemizde yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatı ve yine Pınarhisar, Babaeski ve Lüleburgaz ilçelerimizdeki Sentetik Yüzeyli Futbol Sahaları ki bu sahalar hizmete girdi. Kırklareli amatör sporunun hizmetinde şu anda. Yine Kırklareli merkezde Sentetik Yüzeyli Çim Sahası. Bunların hepsi ilimizde yapılan yatırımların bir kısmı. Ve en sonda yeni inşaata halen ve hızla devam eden Kırklareli merkezdeki Atatürk Stadımızın tribünleri ve de çim zemini inşaatı. Tribün inşaatı müteahhitte. 28 Ağustos'ta devir teslim yapılarak 300 gün süre verildi. Ancak müteahhittin tarafımızca sıkıştırılması neticesinde en azından bir tribünü ikinci yarı başlarında yetiştireceğinin bir şekilde sözünü aldık. İnşallah ikinci yarı Kırklarelispor maçlarında tribün en alt seviyede hizmet verecektir diyelim. İki soyunma odası, bir hakem odası ve seyirci alabilecek şekilde hazır edilmesi adına var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
"Yetişmesi adına elimizden gelen her şeyi yapacağız"
Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Taner Özgüven, stadyumun yetiştirilmesi noktasında yetkili herkesin elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdiğine dikkat çekerek; "Bu şehrin 2. Ligde mücadele eden bir takımı var. Taraftarından, halkından uzakta mücadele ediyor. Bizler bunun biran önce son bulması adına elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Tribünlerle ilgili olarak görevli herkes çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Zeminle ilgili Spor Genel Müdürlüğümüz ve eski müteahhit arasında hukuki problem çözülür çözülmez süratle ihalesi yapılarak zeminde inşallah bir aksilik çıkmazsa ikinci yarıya yetişeceğini tahmin ediyoruz. Bu nedenle Kırklareli ili son yıllarda daha doğrusu uzun yıllardır almamış olduğu bir sportif yatırımı almak üzeredir. Bakanlığımızın ve Spor Genel Müdürlüğümüzün yatırımları kesinlikle şehrimizin gelişmesi noktasında büyük katkı sağlayacaktır" diye belirtti.
"Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"
Sözlerini sonlandırmadan önce Kırklareli'de yapılan yatırımlarla ilgili emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirten Özgüven; "İlimizde başta Atatürk Stadyumu olmak üzere birçok önemli spor yatırımı yapıldı. Bunlarla ilgili olarak başta bakanlığımız ve Spor Genel Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Bununa yanında Kırklareli İl Özel İdaresine de çok teşekkür ediyorum sağ olsunlar bizlere olan desteklerini her zaman gösterdiler. Sportif anlamda yatırımlarımıza, mevcut tesislerimizin bakımına ve onarımına sempatik bir şekilde yaklaşarak bizlere yardımcı oluyorlar. Ve tabi ki bu yatırımların yapılmasında büyük katkıları bulunan ve desteklerini bizlerden asla esirgemeyen hem eski valimiz Sayın Mustafa Yaman beyefendiye hem de yeni valimiz Sayın Esengül Civelek hanımefendiye teşekkür ederim" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. SUÇLU KİM.! ŞENOL DEVRİM 04 Kasım 2014 Salı 08:43:35

    Taner bey Istanbul gibi metropolde görev yapmış bir bürokrat eğer semt stadyumu niteliğinde tadilat yapılarak hizmete sokulmaya çalışılan eski stad bu kadar sürede hizmete sokulamıyorsa ve bunuda yapılan hizmetlerin içerisinde anlatıyorsa yazık çok yazık çıkıpta arkadaş ben bu işte yanlız kaldım iktidar partisi milletvekili bu işin takibini yapmadıverilen ihale işin ehline verilmedi hatır gönül ilişkileri ile bu işler yürüdü demiyorsa ve itiraf etmiyorsa yazık çok yazık.

  2. valla ben değil 2. yarı 2015/2016 sezonuna dahi yetişeceğini sanmıyorum stadın kimse çalışmıyor be türbün temeli atılmış kalmış