Otogarda bayram hareketliliği

Ramazan ayının sonuna gelinmiş olması ve ramazan bayramının yaklaşmış olması otogarda hareketliliği arttırdı.

Kırklareli'nde bayram telaşı başladı. Bayramın gelmesi ile birlikte tatil yapacaklar ve bayram için başka illere gideceklerin çoğu biletlerini aldı bile. Kırklareli'nde faaliyet gösteren otobüs firmaları bazı seferlerin çoktan dolduğunu, bazı seferlerin de dolmak üzere olduğunu belirterek bu hafta içinde ek sefer planlamaları yapacaklarına dikkat çekti.
Kırklareli'ne bayram için gelmek isteyen ve Kırklareli'nden bayram ziyaretine gitmek isteyenler için otobüs firmaları tarafından uyarı yapıldı. Biletlerini erkenden almanın faydalı olacağını söyleyen firma yetkilileri Çarşamba günü itibari ile rezervasyon işleminin de iptal olacağına vurgu yaptı.
Kırklareli'nde bazı firmalar rezervasyon ile faaliyet gösterirken bazıları ise direk satış işlemi gerçekleştiriyor. Ancak bayram yoğunluğu sebebi ile ek sefer düzenlemeyi planlayan firmalar kesin sonuçlar çıkararak planlama yapmak istediklerinden rezervasyon işlemini bayram için iptal etti. Bazı firmalar ise Çarşamba günü direk satışa başlayacak.
Bayram için yolculuk yapmayı düşünenlerin, eğer kendi araçları ile seyahat etmeyeceklerse, tek alternatifleri şehirlerarası çalışan otobüs firmaları. Otobüs firmalarının yetkilileri ile yaptığımız röportajlarda tüm firmaların yetkilileri otobüsleri kullanacakların mağdur olmaması için biletlerini erken alması gerektiğini belirtti. Biletini son ana bırakan vatandaşların işini şansa bırakmış olacağını ve mağdur olabileceğini belirten yetkililer, vatandaşları bu konuda uyardı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol