"Onların Bayramı, onların parkı"

Türk Milleti'nin
bağımsızlığı kazanması yolunda atılan en önemli adımlardan biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının
95. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, çocuklara yeni üç adet Modern Çocuk Parkı
yaptırarak hediye eden Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, 23 Nisan günü aynı anda yapılan açılışların tüm Kaynarca halkına hayırlı olmasını temenni etti. Türker; "Bugün onların bayramı, bugün her şey onların. İnşallah sağlık, huzur ve sevgi içersinde bu parklarda eğlenme imkanı bulurlar" dedi

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri ile birlikte Kaynarca Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Serdar Türker, göreve geldiği günden bu yana başlattığı projeleri sonlandırarak Kaynarca halkına kazandırmaya devam ediyor.
Göreve geldiği günlerde "Beş yılda beş adet yeni çocuk parkı" diyen fakat göreve geleli henüz bir yıl olmasına rağmen dört adet çocuk parkını Kaynarca'ya kazandıran Türker, çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Modern Çocuk Parkı Projeleri'nin açılış töreni, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na yetiştiren ve üç parkın da açılışını ardı ardına yapan Kaynarca Belediyesi, vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.
"Amacımız her zaman
hizmet etmek"
Açılışların ardından bir açıklama yapan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, şu ifadelere yer verdi; "Göreve geldiğimiz günden bu yana, attığımız her adımda, başlattığımız her projede tek bir konunun üzerinde durduk.
O da Kaynarca halkımızın huzuru ve refahı idi. Yaptığımız her çalışmada onların mutluluğuna ve onların faydalarına işler yapmaya gayret ettik. Bu vesileyle sürdürdüğümüz çalışmalarda hep amacımız daha güzel ve yaşanabilir bir Kaynarca oldu. İçimizdeki Kaynarca aşkı, bunları yapmamızı kolaylaştırdı. Amacımız her zaman hizmet etmek ve Kaynarcamızı güzelleştirmek oldu."
"Onlar bizim geleceğimiz"
"Bugün burada olmamızın sebebi, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yeni oyun alanları kazandırmaktır. Çalışmalarınızı önceki dönemde başlattığımız ve 23 Nisan'a yetiştirmek adına çaba sarf ettiğimiz üç adet Modern Çocuk Parkı'nın açılışını yapıyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.
Özellikle çocuklarımızın bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda onlara bu alanları kazandırmak, bizleri daha da fazla sevindiriyor. İnşallah gelecekleri de yüzleri kadar parlak olur. Çocuklarımızın daha iyi şartlar altında oyun oynayabilecekleri, ailelerin çocuklarını daha güvende hissedecekleri bu alanlar, tüm Kaynarca halkımıza hayırlı uğurlu olsun."
"Destek olan herkese teşekkür ediyorum"
"Tüm bu çalışmaları yaptığımız süre zarfında, projelerin gerçekleştirilmesinde birçok hayırseverin desteğini ve katkısını gördük. Bizim çalışmalarımızı beğenen, faydalı işler yaptığımızı onaylayarak yanımızda olan ve bizlere desteklerini esirgemeyen herkese bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.
Hem şahsım hem de temsil ettiğim makam adına tek hedefimizin sadece hizmet olduğunu herkesin bilmesini istiyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.
"Layıkı ile çalışan bir Belediye Başkanımız var"
Açılışların ardından görüşlerine başvurduğumuz Kaynarcalı vatandaşlar ise Başkan Türker'in çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirterek; "Bu iş severek, gönül vererek yapılır. Belediye Başkanımız Serdar Türker'de de bu sevgi ve gönül fazlasıyla var.
Kaynarcamızın daha iyi hale gelebilmesi, her anlamda bizlerin rahat edebilmesi adına elinden geleni yapıyor. Çocuklarımızın daha sağlıklı şartlar altında oyun oynayabilmeleri, onların güvenliklerini arttırabilmek adına yapılan bu çocuk parkları, böyle güzel bir günde, çocuklarımızın bayramında açılıyor.
Bu düşünce, Belediye Başkanımız Sayın Serdar Türker'in bizlere ve çocuklarımıza verdiği değeri bir kez daha gözler önüne seriyor.
Bizler bir kez daha Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Onun bu çalışmaları ve projeleriyle birlikte Kaynarcamız bambaşka bir hal aldı" diyen vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol