ÖZÜR DİLERİM ANNECİĞİM

"Yerel Yönetimler anlamında, Belediye Başkanlığı gibi insani ihtiyaç ve hizmeti sağlayacak kişilerin oturdukları makamın istikametinde eğitimlerinin olması                  şart. Kimse bizim karşımıza Merhum Başkomutan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mirası ile çıkıp Oy İstemeye gelmesin. Muasır Medeniyet paralelinde ne yapacak ne yapmış onları izah etsin." Sözleri Babaeski halk pazarında çamura düşen vatandaşlardan birine ait 

Kırklareli Lüleburgaz güzergâhında yer alan ve "KIRKLARELİ'NİN GELİŞMEYE EN AÇIK İLÇESİ" yakıştırmasının muhatabı olan Babaeski'de Çamur, paçalardan pantolona, pantolondan cekete, ceketten ise tüm insani örtülerimize sıçramış durumda.
Alt yapı çalışmaları nedeni ile 12 mahallede birden başlatılan çalışmaların, kaplumbağa hızı ile ilerlemesi nedeni ile zaten şikayet eden Babaeskili vatandaş, dört mevsimin getirdiği çeşitli mağduriyetlerle önünü göremiyor.
Yaz mevsimini Akciğerleri toz zerreleri ile tanışan halk, kışın ve mevsimlerin bıraktığı yağmurlar nedeni ile çamurdan günlerin altında kaldı.
Pazartesi günleri Kurulan halk pazarındaki manzaralar ise içinde insan sevgisi olan binlerce Kırklareli vatandaşını derinden yaraladı.
NOKTA KOYAN,
"Masal anlatmayın
İcraat yapın" AÇIKLAMASININ ALTINA İMZA ATAN Babaeskili vatandaş cümleleri ile yerel yönetimin sahiplerini tedirgin etti
"Yerel Yönetimler anlamında, Belediye Başkanlığı gibi insani ihtiyaç ve hizmeti sağlayacak kişilerin oturdukları makamın istikametinde Eğitimlerinin olması şart. Kimse bizim karşımıza Merhum Başkomutan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mirası ile çıkıp Oy İstemeye gelmesin. Muasır Medeniyet paralelinde ne yapacak ne yapmış onları izah etsin." Sözleri Babaeski halk pazarında çamura düşen Vatandaş, "insanca yaşamak bizimde Hakkımız." Sözleri ile içinde bulundukları çilenin daha ne kadar süreceğini sordu.




Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol