ÖĞRETMENLERİMİZDEN ADINA YAKIŞIR FİNAL

İlimizin Okula başlama ve Üniversiteye yerleşme oranı gibi verilerin üst seviyelerde olmasının baş aktörü Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz ekibi ile birlikte verdiği bir akşam yemeğinde, Kırklarelili öğrenci velilerini ve Türkiye'nin geleceğini selamladı 

24 Kasım Öğretmenler Gününün Finali, adı gibi görkemli bir şekilde sonlandırıldı
Baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün bir çok cümlesinde işaret ettiği, bir ülkenin kalkınmasında ve büyümesinde en büyük pay sahibi olacak meslek grubu olan ÖĞREMTMENLER 24 Kasım olan günlerinde geleceğe idari kadroları ile birlikte güven içerisinde baktı.
Kırklareli'nin eğitimde Türkiye ortalamasının üzerinde olmasında pay sahibi olan, HZ. ALİ'nin, "Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum" cümlesindeki işaret edileni eğitimciler dün gece Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlediği Akşam yemeğinde bir araya geldi.
İlimizin Okula başlama oranı, Üniversiteye yerleşme oranı gibi verilerin üst seviyelerde olmasının baş aktörü Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, ekibi ile birlikte gelen misafirleri kapıda karşıladı.
Milli Eğitim Bakanlığının devrim niteliğindeki karar ve uygulamalarını ilimizde öğrencilerinin ve velilerin adaptasyon sürelerini etkilemeyecek hassasiyette uygulamaya koyan Korkmaz, "Tüm öğretmenlerin öğrencileri ile birlikte gurur duydukları onur duydukları bir gün. Akşam programı için ankaraya giden sayın valimizinde çok selamları var. Gecemiz umarın herkes için iyi geçer."diyerek kısa bi konuşma ile salondaki eğitimcileri kucakladı.
Kırklareli Vali Yardımcıları Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Bekir Sıtkı Kocakundakçı,
Hikmet Çakmak'ın yanı sıra Kırklareli İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, Kırklareli Defterdarı Sacide Şakar, Kırklareli Halk Sağlığı Müdürü Çiğdem Cerit ile Kırklareli'nin ışıldayan eğitim yuvalarının Müdürleri ve öğretmeleri kola geldiler Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği AKŞAM YEMEĞİNE.
Kırklareli'nin güzel sesli Müzik öğretmeni Demet Çırak'ın muhteşem performansı ile parmak ısırttığı gecede şarkılar art arda söylendi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. hiç olmazsa bu gün için protokol masası yerine müdür ve amirler masalara dağınık otursalar daha anlamlı olur illaki müdüramir olduğu belli olsun karıştırmasınlar düşünmüşler