Neden kaldırılmadı?

Türk Hava Kuvvetleri Hava Lojistik Komutanı Korgeneral Süleyman Şevket Dingiloğlu tarafından Kırklareli'ne hediye edilen ve 2006 yılından bu yana sergilenen F-5 Savaş Uçağı, geçtiğimiz aylarda yeni yerine taşınacağıyla ilgili gündeme gelmişti. Alınan bilgilere göre Kırklareli Merkez Vilayet Meydanı'ndan alınarak, Pınarhisar Kavşağı'nda hazırlanan yeni yerine taşınacak olan uçak için gerekli çalışmalar yapılmadı

"Yeni yerine kısa sürede taşınacak" gibi sorularla gündeme gelen, Türk Hava Kuvvetleri Hava Lojistik Komutanı Korgeneral Süleyman Şevket Dingiloğlu tarafından Kırklareli'ne hediye edilen ve 2006 yılından bu yana sergilenen F-5 Savaş Uçağı, Vilayet Meydanı'ndaki yerinde halen sergileniyor.
Pınarhisar Kavşağı'nda yapılan çalışmalarla birlikte çok kısa bir sürede yeni yerine taşınacağı söyleyen F-5 Savaş Uçağı'nın neden halen kaldırılmadığı herkes tarafından merak konusu oldu. Vatandaşlar, uçağın yeni yerinde sergilenmesiyle ilgili aldıkları duyumların üzerinden çok uzun süre geçtiğini belirterek; "Çalışmalar yapılıp, Vilayet Meydanı'nda bulunan uçağımız başka bir yere taşınacaktı. Bununla ilgili çok fazla şey duyduk ama halen bir çalışma yok. Sanırım buradan götürülmemesi konusunda kararlar alındı. Yetkililerin konuyla ilgili vatandaşları bilgilendirerek, uçağın akıbeti hakkında bilgi vermesi gerekiyor" şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol