Mutluluğa "Evet" dediler

Gazetemiz Sayfa Editörü Gülben Gökçen, dün kıyılan nikah töreniyle hayatını Sercan Dönmez ile birleştirdi. Çiftin düğünleri 9 Kasım'da…

Esma-Ali Gökçen çiftinin kızları, Önadım Gazetesi Sayfa Editörü Gülben Gökçen ile Reyhan-Orhan Dönmez çiftlerinin oğulları, Önadım Gazetesi eski spor muhabirlerinden Sercan Dönmez, dün kıyılan nikah töreni ile hayatlarını birleştirmek adına ilk adımı attılar.
Saat 17.00'de Kırklareli Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen nikah törenine çiftin aileleri, yakın akrabaları, dostları ve Önadım Medya Grubu mensupları iştirak etti. Nikah memurunun sorularına "Evet" yanıtlarını veren ve mutluluğu gözlerinden okunan Gülben ile Sercan daha sonra alkışlar eşliğinde Aile Cüzdanlarını alarak, objektiflerimize gülümsediler. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetliler ile tek tek görüşen mutlu çift, misafirleri yine tek tek hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.
Tüm davetlilere teşekkürlerini sunan mutlu çift, fotoğraf çekiminin ardından nikah törenini sonlandırmış oldular. Çiftin kına gecesi 7 Kasım Cuma günü saat 20.00'de Rakkas Düğün Salonu'nda, düğünü ise 9 Kasım Pazar günü saat 20.00'de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Düğün Salonu'nda yapılacak.
Gülben ve Sercan'a gazetemiz olarak ömür boyu mutluluklar diliyor, şimdiden "Bir yastıkta kocayın" temennilerimizi sunuyoruz…

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol