Muhtar dediğin böyle olur

Arkamızda bıraktığımız 30 Mart Yerel seçimlerinin en karlısı Armağan'da yaşayan vatandaş olacak gibi… Hizmet ve yatırım amacı ile sandık başına giden Kırklareli Merkez İlçeye bağlı olan Armağanlı vatandaş,

Baştarafı Sayfa 1’de
Köy Muhtarı Recep Dal'dan gösterdikleri teveccühün karşılığını aldılar.
Seçim sonrası birçok yerleşim yerinde, makam koltuğunu tanımak ile meşgul olan Belediye Başkanlarının YAPACAĞIZ, EDECEĞİZ sözleri arasında, YAPTIK ve ETTİKLERLE Armağanlı vatandaşı selamlayan Dal,  "Armağan Köyü Muhtarlığı olarak yarınlarımıza yaşanabilir bir köy bırakmak, havasının temiz, doğasının temiz, yeşili, ormanı ve deresinin temiz olacağı yarınları için 2005 yılından beri çalışmalar yaptı. Yapmış olduğumuz çalışmalarla insan merkezli projeler geliştirerek insanımızın hizmetine sunmak en temel görevimizdir."diyerek sözlerine başladı.
30 Mart tarihinden sonra aradan geçen 100 günde neler yapıldığını ÖNADIM MEDYA GRUBU haber muhabirleri ile paylaşan Dal, "Ramazan bayramının ardından çalışmalarımıza Allahın izni ile başlayacağız. Birçok konuda sağlamlaştırma, yenileme çalışmalarımız ile Köyümüze hizmet edeceğiz. Kanalizasyon 3700 Metre, İçme suyu 5500 metre, 10000 metrekare parke taş, toplamda 1,5 Trilyon TL derinde hizmetler bütününü armağanlı ile buluşturacağız" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol