Müezzinoğlu Kırklareli'ne teşekkür etti

Sağlık Bakanı Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu yayınladığı mesajında Kırklarelililere Önadım Medya Grubu aracılığı ile teşekkür etti. Bakan Müezzinoğlu; "4 yıl boyunca birlikte yürüdük, birbirimize gönüllerimizi açtık, hep beraber birçok güzel hizmeti gerçekleştirdik. Nerede olursam olayım, hangi görevi üstlenirsem üstleneyim, Siz Hemşehrilerimle gönül gönüle olmak ve Sizlere hizmet etme heyecanım asla değişmeyecektir" dedi…

2011 yılında gerçekleştirilen genel seçimlerde Edirne'den AK Parti Milletvekili seçilen, ardından 24 Ocak 2013 tarihinde yapılan kabine değişikliği ile Sağlık Bakanlığı görevine getirilen "Trakya'nın Bakanı" Mehmet Müezzinoğlu, 7 Haziran'da yapılacak Milletvekili seçimlere öncesinde Önadım Medya Grubu aracılığı ile Kırklarelililere teşekkür etti.

Görevi boyunca ilimize toplam 16 defa ziyaret gerçekleştirmiş olan ve kendisini "içinizden biriyim" olarak tanıtan Bakan Müezzinoğlu, geçtiğimiz günlerde partisi tarafından açıklanan adaylık listeleri çerçevesinde Bursa 1. sıra Milletvekili adayı olarak gösterildi.
Bu kapsamda Medya Grubumuz aracılığıyla Kırklarelililere bir mesaj yayımlayan Bakan Müezzinoğlu bu gelişmelerin bir veda olarak yorumlanmaması gerektiğini vurgulayarak; "Bursa'da görevlendirilmiş oluşum sizlere veda edeceğim anlamına gelmez. Nerede olursam olayım, hangi görevi üstlenirsem üstleneyim, Siz Hemşehrilerimle gönül gönüle olmak ve Sizlere hizmet etme heyecanım asla değişmeyecektir" dedi.
"Sevgili Kırklarelili Kardeşim, Hemşehrim" diyerek başladığı mesajında Bakan Müezzinoğlu şunları kaydetti;
"4 yıl boyunca birlikte yürüdük"
"Gerek seçildiğim, gerekse bakan olduğum süreçte siz beni "İçinizden Biri" sıcaklığıyla bağrınıza bastınız. Ben de her zaman Kırklareli'nin ve Trakya'nın güzel insanlarıyla beraber olmayı, siz hemşehrilerimize hizmet etmeyi büyük bir ayrıcalık, mutluluk ve sorumluluk bildim.
4 yıl boyunca birlikte yürüdük, birbirimize gönüllerimizi açtık, hep beraber birçok güzel hizmeti gerçekleştirdik. Kırklareli'nde dostluğu, kardeşliği, ülkesi ve milleti için çarpan güzel yürekleri gördüm.
Kısacası; Trakya insanının merhametini, mütevazılığını ve mertliğini gördüm. 7 Haziran seçiminde bu cennet ülkemizin bir başka yöresinde, bir medeniyetin doğuş Başkentin de Bursa'da görevlendirilmiş oluşum sizlere veda edeceğim anlamına gelmez.
Nerede olursam olayım, hangi görevi üstlenirsem üstleneyim, Siz Hemşehrilerimle gönül gönüle olmak ve Sizlere hizmet etme heyecanım asla değişmeyecektir. Bu vesile ile AK Partili kardeşlerime ve hangi partiden olursa olsun güçlü gönül bağı kurduğumuz tüm Kırklarelili ve Trakyalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Sizlere en derin sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum."




Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Biz de çabalarınız için teşekkür ederiz. Fakat halkın daha çok tanıdığı ve kolay kaynaşacağı adaylar keşke gösterebilseydiniz. Bursa'da başarılar.