"Mücadelemiz yeni dönemde yine devam edecek"

Kırklareli Esnaf  Sanatkarları Odaları Birliğinin Olağan Genel Kurulunun seçim  heyecanını 5'nci kez yaşayacak olan , Mevcut Başkan Ali Fuat Şeker, yeni dönemin tüm esnaf odalarına, tüm esnaflara, tüm Kırklareli'ne hayırlı olmasını diledi. Şaban Bahçıvanoğulları döneminde  Kırklareli Esnaf  Sanatkarları Odaları Birliğinde 1 dönem Başkan Vekilliği, ardından 3 dönem Başkanlık yapan Şeker, 4'ncü dönemi için geri sayıma başladı

Önadım Medya Grubu Haber Muhabirleri ile bir araya gelen, Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Kırklareli Esnaf  Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker açıklamalarında, Kırklarelili esnafların daha kazançlı günler için gerekli olan alt yapıyı el birliği ile inşa ettiklerini, ve bu doğrultuda çalışmaları altına imza atmaya devam edeceklerini belirtti.

İlimiz genelinde,  Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Kırklareli Bakkallar ve Perakendeciler Esnaf Odası, Kırklareli Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası, Kırklareli Kahveciler Esnaf Odası, Kırklareli İnşaat Sanatkarları Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf Odası, Kırklareli Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası,  Kırklareli Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası,  Kırklareli Lokantacılar Esnaf Odası, Kırklareli Seyyar Pazarcılar Esnaf  Odası,  Babaeski Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Babaeski Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Lüleburgaz Demir Araba Yapımı ve Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası,  LüleburgaZ Marangozlar ve Ağaç İşleri Sanatkarları Esnaf Odası, Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası, Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası, Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Esnaf Sanatkarlar Odası, Lüleburgaz İnşaat Sanatkarları Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf Odası, Lüleburgaz Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası,  Lüleburgaz Lokanta ve Köfteciler Esnaf Odası, Lüleburgaz Gıda Maddeleri Sanatkarları Esnaf Odası,  Vize Esnaf ve Sanatkarlar Odası,  Vize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Pınarhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Pınarhisar Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası,  Demirköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası,  Pehlivanköy Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası,  Ahmetbey Esnaf ve Sanatkarlar Odasındaki; toplam 28 Olağan Genel Kurul geride kaldı. Şimdi gözle yeterli çoğunluk sağlanırsa 3 Mayıs,  sağlanmaz ise 10 Mayıs tarihinde Kırklareli Esnaf Sanatkarları Odaları Birliğinin Olağan Genel Kurulunda.
Olağan Genel Kurullar sonucunda ilk kez başkan olanlar, güven tazeleyenlere hayırlı olsun diyen Kırklareli Esnaf  Sanatkarları  Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker yeni dönem ile birlikte herkese başarılar diledi.
Kırklareli Esnaf  Sanatkarları Odaları Birliğinin çoğunluk sağlanırsa 3 Mayıs, sağlanmaz ise 10 Mayıs tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulunun heyecanını 5'nci kez yaşadığını belirten Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasınında Başkanı olan Mevcut Başkan Ali Fuat Şeker, "Esnaf odalarındaki 212 delege  olağan genel kurumuzda esnaf  vatandaşlarımız için büyük önem arz eden seçimlerde oy kullanacak. Kırklareli için hayırlı olmasını temenni ettiğimiz bir seçim olmasını diliyorum." Cümlesi ile başlayan açıklamasında, 5 dönemdir esnaf ve vatandaşlar için aynı şevk ve heyecan ile mücadele ettiğini, şu an itibari ile tek liste ile gireceği seçimde, tüm delegelerin oyları ile güven tazeleyerek tekrar Başkan olacağına kesin gözüyle bakılan Şeker, yeni dönem için hedeflerinin esnafların daha kazançlı günler geçirmeleri, olduğunu belirterek vatandaşlarında aldıkları hizmetlerden memnun olmalarının önemli olduğunu belirti.
Ali Fuat Şeker, Önadım Medya Grubuna özel  yaptığı açıklamasında, "Başkanı olduğum,  Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve  Kırklareli Esnaf  Sanatkarları Odaları Birliğinde sayısız seçim heyecanına şahit oldum. Sayısız yönetici, delege ve üyelerle çalışma imkanım ve zamanım oldu. Esnaf gruplarını içine alan geniş bir havuzun başkanı olarak görev yapmak büyük yüklerin altında mücadele etmeyi, büyük sorumlulukları ve bir şeyler yapmak için heyecanı gerektirir. Ben ve yanımdaki ekibim görev süremiz boyunca devamlı, binlerce esnafı içine alan bu havuzda neler yapabiliriz diyerek mücadelemizi verdik. Yeni dönem ile birlikte yine aynı hassasiyette ve duyarlılıkta devam edeceğiz. Benim için bir berber esnafı ile bir şoför esnafı aynı, bir lokantacı esnafı ile sanayide faaliyet gösteren usta aynı…  Amacımız esnaflarımıza daha kazançlı günleri, gelecekleri hediye edebilmek." Sözleri ile sorumluluğunun farkında olduğunu belirtirken, aynı heyecan ile esnaf vatandaşların gelecek kaygısını ortadan kaldıracak çalışmaların altına imza atmaya devam edeceklerinide söyledi.
Şeker, yeni dönem için hedefini;  "Mücadelemiz yeni dönemde yine devam edecek" sözleri ile özetledi. Şeker, açıklamasının son bölümünde, "Şaban Bahçıvanoğulları döneminde Kırklareli Esnaf  Sanatkarları Odaları Birliğinde 1 dönem Başkan Vekilliği, ardından 3 dönem Başkanlık yaptım. Tüm esnafları ilgilendiren bir yer olduğu için, meslek gruplarının kendi içindeki gelişmeler neticesinde hedeflerimiz devamlı kendilerini yenilemekte. Hedefsiz insan heyecanını kaybetmiş demektir. Ben ilk başkan olarak seçildiğimi gün kadar heyecan içerisindeyim. Yeni dönem ile birlikte 4'ncü başkanlık döneminim olacak. Bunlardan önceki Başkan vekilliğimde düşünüldüğünde, 5'nci kez bu tecrübe ile karşı karşıyayım. Esnaflarımız için arkamızda bıraktığımız dönemde AB sınır ötesi iş birliği projesi kapsamında devam eden projelerimiz, kendi içimizdeki düzenlemelerimiz, esnaflarımızın sıkıntı ve sorunlarına karşı ürettiğimiz çözüm önerilerimiz aynı öz veri ile devam edecektir. Şimdiden herkese teşekkür eder, Kırklareli'mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." Dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol