Merkez İlçe Teşkilatı Şekillendi

AK Parti Grup Başkan Vekili ve İstanbul 1'nci Bölge Milletvekili M. Belma Satır ve  AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken,  AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan,  AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz'unda verdikleri mesajlarıyla katılım gösterdikleri AK Parti Merkez İlçe Teşkilatındaki isimler açıklandı 

"Kırklareli'ne hayırlı olmasını diliyorum. Herkesi kucaklayan bir anlayışla verilen görevi yerine getireceğim. AK Parti Türkiye'yi kucaklayan, birçok insanca hizmeti ülkeye armağan eden bir halk hareketinin demokrasi sandığından çıkarak siyasi şekil kazanmış halidir.
Ben ve Başkanlık için isimleri okunan arkadaşlarım, ağabeylerim bu bilinç ile göreve hazır olduğumuz kadar, sandıktan çıkanın arkasında yer alacak kadar inanmış insanlarız. Önce Kırklareli'ne daha sonra bölgemize ve Türkiye'ye hayırlı olsun." diyen AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz'ün listesi Kırklareli Kamuoyuna sunuldu.
AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Yeni yönetim Kurulu
listesi
Başkan Kayhan Türköz
Üyeler,
Akın Bilicioğlu, Hakan Özbay, Burak Özlek, Hande Doğan, Güliz Özaltan, Nurşen Timur, Selçuk Oksak, Erol Koçulu, Zafer Yılmaz, Meryem Meral, Aysun Görenpınar, Özkan Özbalcı, Erdinç Karayün, Murat Acar, Baki Bingül, Hasan Ötün, Halis Kaya, Suat Derin, Mehmet Lüta, Remzi Göknar, Necip Köse, Zeki Aslan, Fatih Toklucu, Cengiz Koçmar isimlerinde oluştu.
Yedek Yönetim Kurulu Listesinde,
Tunay İpek, Melih Murat Hersek, Kerem Kırbaş, Taner Yenici, Timurçin Karagöz, Nebahat El, Öztük Yılmaz, Celal Teğiş, Adnan Kartal, Adem Arslan, Müjdat Alem, Şaban Dinçer, Filiz Aygün, Aysel Acar, Tarkan Keskin, Tolga Kurucu, Hakan Peker, Arif Sev, Özge Mecek, Şengül Bozan, Erbil Ergün, Volkan Şehir, Hakan Baş, İsmail Tilev, Bekir Demir isimleri yer aldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol