Merkez İlçe Başkanlığı İçin 5 artı 1 Aday

AK Parti Merkez ilçe Başkanlığı için 1'i AK Parti Genel Merkezinin işaret ettiği 6 aday yarış için son virajı döndü. AK Partili seçmen ise, "Kayhan Türköz mü? Mevcut Başkan mı?  Diğerleri mi?" diye sormaya başladı bile 

Kırklareli İl ve tüm ilçelerin AK Parti Teşkilatlarının seçim heyecanı devam ediyor. Gerçekleşen Olağan Genel Kurullarda AK Partili seçmen, "Aynı Başkan ile yola devam derken" AK Parti Demirköy İlçe Başkanı Hayrullah Yalçınsoy, AK Parti Pehlivanköy ilçe Başkanı Mehmet Açıkel, AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Ali Gencay, AK Parti Pınarhisar ilçe Başkanı İbrahim Çobanoğlu, AK Parti Vize ilçe Başkanı Hasan Basri Korkmaz, AK Parti Kofçaz ilçe Başkanı Hüseyin Aktaş olarak sandıktan çıktı.
16 Kasım AK Parti Lüleburgaz ilçe Başkanı ve 30 Kasım Kırklareli il Başkanını seçmek için sandık başına gidecek olan AK Partili seçmen ise 15 Kasım AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı seçimi öncesi başı dönmüş durumda.
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı için ismini yazdıran adayların çokluğu AK Parti kanadından, "Demokrasinin ne güzel bir şey olduğunu gözler önüne serildiği bir süreç yaşamaktayız. Pınarhisar, Pehlivanköy, Demirköy, Babaeski, Vize, Kofçaz ilçelerimizdeki seçimli Olağan Genel Kurullarımızı başarı ile geride bıraktık. Lüleburgaz, Merkez İlçe ve İl Başkanlığı seçimlerini beklemekteyiz. Genel Merkez, Üyeler, Milletvekilleri, Bakanlar, Başbakan ile olan Türkiye'ye hizmet yürüyüşüne devam etmek için parti içi seçimlerimizde en çok Merkez İlçe düşündürüyor." Sözleri ile işaret edildi.
AK Parti Merkez İlçe Teşkilatının Olağan Genel Kurulunda Başkanlık için sandıktan çıkacak sonucu bekleyen Mevcut Başkan Hamit Orakçı, ismini Başkanlık için yazdıran Barış Teksin, Ali Taşkın, Hayati Gürer, Salim Küçük ve AK Parti Genel Merkezinin işaret ettiği Kayhan Türköz, çetin ve barış içinde geçmeye aday 15 Kasım tarihine odaklanmış durumda.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. kökeni KIR AT olmayan üsküdarı geçemez 13 Kasım 2014 Perşembe 20:49:54

    Genel merkez dağınıklığa izin vermez seçim iptal olur atama gelir.

  2. AK parti Babaeski Ali Gencal le devam edecekse demekki gene kayip gene kayip AK Parti kaybedecek Ali Gencal kazanacak.